FT8-osakilpailun 3/2024 tulokset valmistuneet

Vuoden 2024 kolmannen FT8-osakilpailun lokit on tarkastettu ja tulokset laskettu. Tulokset voit tarkastaa liiton kilpailusivuilta. Tämä osakilpailu tuotti uudet OH-ennätykset yleis- ja perusluokassa sekä multi-multiluokassa, onnittelut OH1KH, OH3EIT ja OI5AY (OH3CNR)!

Multi-multi -luokka on tarkoitettu erityisesti kerhoasemille, jossa osakilpailujen operaattoreina voi olla useampia henkilöitä vuoden aikana (myös 2nd operator) ja tässä luokassa voi myös operoida sekä 80m että 40m bandilla yhtäaikaisesti kahdella eri lähettimellä. OI5AY on dominoinut tätä luokkaa alkuvuodesta ja toivomme haastajia mukaan tähän luokkaan.

Huomautukset ja korjauspyynnöt tuloksista tulee lähettää 31.3.2024 mennessä osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com. Sen jälkeen tulokset ovat lopulliset. Tiedot oman lokin hylätyistä kusoista saa myös pyytämällä samasta sähköpostiosoitteesta.

73, HF-kilpailutoimikunta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media