Jäsenkerhot: pyydämme päivittämään yhteystietonne – tarkistakaa erityisesti kerhon sähköpostiosoite

Päivitättehän kerhonne yhteystiedot tällä lomakkeella.

Huomaattehan, että kerhon sähköpostiosoitteen ja yhteystietojen tulee olla ajantasainen jäsenrekisterissä. Liiton omakutsusähköpostipalvelun lakkauttamisen jälkeen kerhojen sähköpostiosoitteissa on vielä jonkin verran vanhentuneita omakutsuosoitteita. Voitte tarkistaa myös kerhon julkiset tiedot Liiton verkkosivujen kerholistalta.

Kerhon sähköpostiosoitteeksi suositellaan täyttämään erillinen kerhon oma osoite, ei esimerkiksi puheenjohtajan tai toimihenkilön henkilökohtainen osoite. Näin kerho pystyy äänestämään etäkokouksissa, sillä äänioikeutettujen lista toimitetaan jäsenrekisterin perusteella ja kutakin osoitetta voi käyttää äänestyksessä vain kerran.

Lisätietoja lähestyvästä kevätkokouksesta löydät täältä

Kerhojen edustajien ja valtuutettujen tulee ilmoittautumisen yhteydessä esittää allekirjoitettu valtakirja.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media