Liiton kevätkokous 2024

Kutsu Suomen Radioamatööriliitto ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 2024

Suomen Radioamatööriliitto ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Kokous pidetään lauantaina 27.4.2024 klo 13.00.

Kokouspaikka on Opus Business Park (Opus 3) osoitteessa Hitsaajankatu 20-24, 00810 Helsinki. Kokous on auditoriotilassa, jonka nimi on Aida. Ilmoittautuminen kokouspaikalla alkaa tuntia ennen kokousta eli klo 12.00.

Kävelyreitti Herttoniemen metroasemalta Opus Business Parkiin (Opus 3)
Opus 3-rakennuksen sisäänkäynti
Audiotoriotilan nimi on Aida.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Jäsenesityksiä ei ole saapunut määräaikaan mennessä.

Kerhojen edustajien ja valtuutettujen tulee ilmoittautumisen yhteydessä esittää allekirjoitettu valtakirja.

Kokouksessa on äänioikeus niillä Liiton jäsenillä, jotka ovat maksaneet viimeisimmän erääntyneen jäsenmaksunsa kokonaisuudessaan.

Tunnustuspalkinnot

Kokouksessa jaetaan myös tunnustuspalkintoja ansioituneille.

Aiempien vuosien palkittuihin ja tunnustuspalkintoihin voi tutustua Liiton verkkosivuilla.

Osallistuminen etäyhteydellä

Kevätkokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Osallistuaksesi kokoukseen etäyhteyden välityksellä sinulla tulee olla laite (tietokone, kännykkä tai tabletti), jolla pääset web-selaimelle ja joka tukee Teams-videokonferenssia. Tämän lisäksi sinulla tulee olla käytössä oleva sähköpostiosoite kirjattuna Suomen Radioamatööriliiton jäsenrekisteriin järjestelmään kirjautumista varten.

Rekisteröityminen kokoukseen etäyhteydellä tapahtuu kirjautumalla kokousjärjestelmään, sisäänkirjautuminen kokousta varten aukeaa klo 12.00.

Tämän linkin välityksellä voi osallistua etänä: https://votech.app/d/sral

Linkki ohjaa sinut sivulle, josta tilaat kertakäyttöisen koodin kokoukseen liittymistä varten sähköpostiosoitteeseen, joka on talletettu liiton jäsenrekisteriin. Vaihtoehtoisesti voit tilata koodin SMS-tekstiviestinä puhelimeesi, jos sinulla on puhelinnumero talletettuna liiton jäsenrekisteriin. Suosittelemme kokoukseen liittymistä hyvissä ajoin, jotta vältymme viime hetken ruuhkalta ja kokous pääsee alkamaan ajallaan.

Jos sinulla on jonkun liittoon kuuluvan radiokerhon valtakirja, lähetä se skannattuna ennen kokoukseen liittymistä sähköpostilla osoitteisiin toimisto@nullsral.fi ja laura.rosten@nullsral.fi (molempiin osoitteisiin). Tarkastamme lähettämäsi valtakirjan ja merkitsemme sen nimesi kohdalle kokousjärjestelmään.

Jos etäosallistumisessa on ongelmia, otathan yhteyttä Votechin tekniseen tukeen:

Etäosallistumisen teknisen tuen sähköpostiosoite: tuki@nullvotech.fi
Etäosallistumisen teknisen tuen puhelinnumero: +358 406 876 006

Kokousmateriaalit

Tilintarkastuskertomus lisätty 24.4.2024. Kokouksen esityslista lisätty 25.4.2024.

Päivitys 2.5.2024: Lisätty tilinpäätöksen erittely. Katso myös erillinen yhteenveto kokouksessa esitetyistä kysymyksistä tilinpäätökseen liittyen.

Tervetuloa!

Suomen Radioamatööriliitto ry:n hallitus ja henkilökunta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media