Vastauksia kevätkokouksessa esitettyihin Liiton vuoden 2023 tilinpäätöstä koskeneisiin kysymyksiin

Liiton kevätkokouksessa 27.4.2024 hallitus sai jäsenistöltä kysymyksiä tarkentaa joitakin tilinpäätöksen kohtia. Kokouksessa läsnäolleilla hallituksen jäsenillä ei ollut saatavilla tilinpäätöksen tarkempaa erittelyä, joten kysymyksiin luvattiin palata myöhemmin. Kysymykset olivat tarkentavia, joten tilinpäätös kuitenkin hyväksyttiin ja vastuuvapaus myönnettiin hallitukselle.

Jäsenistön kysymyksen koskivat seuraavia kohtia tilinpäätöksessä: muut kulut, rahoitustoiminta ja yleisavustukset:

  • ”Muut kulut” sisältävät valtaosan Liiton toiminnan kuluista (esim. RA-lehti, postikulut, vuokrat, kirjanpito yms), jotka eivät ole henkilöstökuluja.
  • Rahoitustoiminta koostuu lähes kokonaan Liiton omistaman kaksion vuokratuotoista sekä siitä maksetuista vastikkeista.
  • Yleisavustuksista hallitus kysyi kirjanpitäjältä erikseen, koska tieto ei näy suoraan tilinpäätöksen erittelyssä. Avustuksiin kuuluvat mm. Liitolle lahjoitetut RA-lehden kirjoituspalkkiot sekä lahjoitetut palkkiot radioamatööritutkinnoista.

Tarkemmat tiedot tilinpäätöksestä löytyvät allaolevasta linkistä ladattavasta tilinpäätöksen erittelystä:

Hallitus myös vastaa jäsenistön kysymyksiin Liiton toiminnasta tai hallinnosta. Hallitukselle voi lähettää suoraan sähköpostia osoitteeseen hallitus@nullsral.fi. Kysymyksiä voi jättää myös toimiston kautta puhelimitse tai käymällä Liiton toimistolla. Yhteystiedot löydät toimiston sivulta.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media