Resultaten från FT8-deltävling 4/2024 är klara

Loggarna för den fjärde FT8-deltävlingen har kontrollerats och resultaten beräknats. Du kan kolla resultatet på förbundets tävlingssidor. Deltagarna är ganska etablerade men åtminstone ett par nya stationer hördes på banden. Kom modigt med till det månatliga QSO-rallyt. Även denna gång skickade lite mindre än 30 tävlande sin logg för granskning. Återigen tog sig några resultat till TOP10-listan över OH-rekord.

Kommentarer och rättelseförfrågningar om resultatet ska skickas senast den 28 april 2024 till adressen timo.oh5llr@nullgmail.com. Därefter är resultatet slutgiltigt. Du kan också få information om icke-godkända kontakter i din logg genom att skriva till samma e-postadress.

Följande deltävling är den sista för vårsäsongen och den hålls onsdagen den 8 maj kl. 18-19 finsk tid.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media