FT8-osakilpailun 4/2024 tulokset valmistuneet

SM-sarjan neljäs osakilpailu on tarkastettu ja tulokset laskettu. Osakilpailun tulokset ja SM-sarjan tilanteen voit tarkastaa liiton kilpailusivuilta. Osallistujakunta on aika vakiintunutta, mutta ainakin pari uutta asemaa kuultiin bandeilla. Rohkeasti vain mukaan uudet FT8-workkijat kuukausittaiseen kusoralliin. Tälläkin kertaa hiukan alle 30 kisailijaa lähetti lokin tarkastukseen. Jälleen muutama tulos pääsi mukaan OH-ennätysten TOP10-listalle.

Mahdolliset huomautukset ja korjauspyynnöt tuloksista tulee lähettää 28.4.2024 mennessä osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com. Sen jälkeen tulokset ovat lopulliset. Tiedot oman lokin hylätyistä kusoista saa myös pyytämällä samasta sähköpostiosoitteesta.

Seuraava osakilpailu on kevätkauden viimeinen ja se järjestetään keskiviikkona 8.5. klo 18-19 Suomen aikaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media