Första OHFF-fredagsaktiviteten 3 maj

Mikko OH2CMO är värd fredagen den 3 maj för den första ”fredagsbusken”. De är speciella OHFF-stationer som är igång under tiderna för 160m OH-aktiviteten, mestadels på 80m och 40m banden, från maj till september. Operatörerna och QTH varierar från fredag ​​till fredag, liksom den bärbara utrustningen och antennerna.

Mikko är i etern från ”Rörstrands gamla skogsnaturreservat” (OHFF-0068) som ligger i Sibbo, cirka kl 18-20 finsk tid. Anropet är OH44FF/P, utrustningen är en FT-891 och en ändmatad tråd, effekt 50W. Samtidigt kan det finnas andra OHFF-stationer på bandet.

Kom ihåg att QSOn med fredagsstationerna är ett enkelt sätt att öka ditt antal lotter i Buskjakten 2024-lotteriet, tillsammans med de vanliga buskstationerna. Du kan hitta den uppdaterade aktivitetslistan, stolpfrekvenser och användbara länkar på https://tinyurl.com/perjantaipuskat

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media