Ensimmäinen OHFF-perjantaipuska ääneen 3.5.

Mikko OH2CMO isännöi perjantaina 3.5. ensimmäistä ”perjantaipuskaa”. Ne ovat erityisiä OHFF-puska-asemia, jotka ovat QRV 160m:n OH-aktiviteetin aikoihin lähinnä 80m:n ja 40m:n bandeilla, toukokuusta syyskuuhun. Operaattori ja QTH vaihtelevat perjantaista toiseen, kuten myös kannettava laitteisto ja antennit. 

Mikko on äänessä Sipoossa sijaitsevalta ”Rörstrandin vanhan metsän luonnonsuojelualueelta” (OHFF-0068) suurin piirtein klo 18-20 Suomen aikaa. Kutsu on OH44FF/P, kalustona FT-891 ja päästä syötetty lanka, tehoa 50W. Bandilla saattaa samaan aikaan olla myös muita suomalaisia puska-asemia.

Muistathan, että kusot perjantaipuskiin ovat helppo keino kartuttaa omaa Puskajahti 2024 -arpasaldoa, tavanomaisten puskakusojen ohella. Päivittyvän aktivointilistan, tolppataajuudet ja hyödyllisiä linkkejä löydät osoitteesta https://tinyurl.com/perjantaipuskat

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media