Dayton Hamvention 2021 evenemanget är inställt

Organisationskommittén för Hamvention i Dayton har beslutat ställa in evenemanget för innevarande år. Hamvention var avsett att hållas i maj. I beslutet hänvisas till tråkiga bakslag beträffande återhämtningen från coronaepidemin. Beslutet motiveras med att utdelningen av vaccin skett långsammare än väntat och med spridningen av virusmutationen som sprider sig snabbare.

Världens största amatörradioevenemang ställs nu in för andra året i rad på grund av coronapandemin. Enligt kommittén framskjuts fjolårets biljetter på nytt. Avsikten är dock att i stället för det inhiberade Hamvention-veckolsutet arrangera ett on-air Hamvention QSP-party.

Tilläggsinformation:
https://hamvention.org/2021-hamvention-cancellelation/

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media