Toiminta

Dayton Hamvention 2021 tapahtuma on peruttu /evenemanget är inställt

Daytonin Hamvention -tapahtuman järjestäjäkomitea on päättänyt perua tapahtuman tältä vuodelta. Hamvention oli tarkoitus pitää toukokuussa. Päätöksessä viitattiin ikäviin takaiskuihin koronapandemiasta toipumisessa. Perumista perusteltiin rokotejakelulla, joka on jäänyt odotettua hitaammaksi ja uuden nopeammin tarttuvan virusmuodon leviämisellä. 

Maailman isoin radioamatööritapahtuma perutaan nyt toista vuotta peräkkäin koronapandemiasta johtuen. Komitean mukaan viime vuodelta siirretyt tapahtumaliput siirretään uudelleen. Tarkoituksena olisi kuitenkin pitää perutun Hamvention-viikonlopun aikana taas on-air Hamvention QSO -juhla.

Lisätietoja:

https://hamvention.org/2021-hamvention-cancellelation/


Organisationskommittén för Hamvention i Dayton har beslutat ställa in evenemanget för innevarande år. Hamvention var avsett att hållas i maj. I beslutet hänvisas till tråkiga bakslag beträffande återhämtningen från coronaepidemin. Beslutet motiveras med att utdelningen av vaccin skett långsammare än väntat och med spridningen av virusmutationen som sprider sig snabbare.

Världens största amatörradioevenemang ställs nu in för andra året i rad på grund av coronapandemin. Enligt kommittén framskjuts fjolårets biljetter på nytt. Avsikten är dock att i stället för det inhiberade Hamvention-veckolsutet arrangera ett on-air Hamvention QSP-party.

Tilläggsinformation:

2021 Hamvention Cancellelation