Dayton Hamvention 2021 -tapahtuma on peruttu

Daytonin Hamvention -tapahtuman järjestäjäkomitea on päättänyt perua tapahtuman tältä vuodelta. Hamvention oli tarkoitus pitää toukokuussa. Päätöksessä viitattiin ikäviin takaiskuihin koronapandemiasta toipumisessa. Perumista perusteltiin rokotejakelulla, joka on jäänyt odotettua hitaammaksi ja uuden nopeammin tarttuvan virusmuodon leviämisellä. 

Maailman isoin radioamatööritapahtuma perutaan nyt toista vuotta peräkkäin koronapandemiasta johtuen. Komitean mukaan viime vuodelta siirretyt tapahtumaliput siirretään uudelleen. Tarkoituksena olisi kuitenkin pitää perutun Hamvention-viikonlopun aikana taas on-air Hamvention QSO -juhla.

Lisätietoja:
https://hamvention.org/2021-hamvention-cancellelation/

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media