Jubileumsårets fotoutställning öppnas denna vecka

Kalervo “Kille” Korjus (OH2CX) och Ritva Korjus (OH2CJ) har sammanställt tre fotoutsällningar ur SRAL:s arkiv. De öppnas på webben inkommande lördag 13.2 på Världsradiodagen, Utställningarna kan ses till slutet av detta år. Utställningarna presenterar amatörradioverksamheten under olika årtionden och samtidigt också den tekniska utvecklingen. En av utställningarna koncentrerar sig på egenbyggda radioapparater.
Utställningarna hittas på adressen sral100kuvat.sral.fi.

SRAL 100-jubileumskommittén hoppas att webbutställningen erbjuder glädje inom medlemskåren runt om i landet. Det är bra om ni kan tipsa även andra som är intresserade av historia. Givande stunder bland de historiska fotografierna! 

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media