Juhlavuoden valokuvanäyttelyt aukeavat tällä viikolla

Kalervo ”Kille” Korjus, OH2CX, ja Ritva Korjus, OH2CJ, ovat koonneet liiton arkistosta kolme valokuvanäyttelyä. Ne aukeavat verkossa ensi lauantaina, Maailman radiopäivänä, 13.2. Näyttelyt ovat katsottavissa tämän vuoden loppuun saakka. Näyttelyt esittelevät radioamatööritoimintaa eri vuosikymmeniltä ja samalla myös teknologian kehitystä. Yksi näyttelyistä on keskittynyt itse rakennettuihin radiolaitteisiin.
Näyttelyt löytyvät osoitteesta sral100kuvat.sral.fi.

SRAL 100-vuotisjuhlatoimikunta toivoo, että verkkomuodossa järjestetyt näyttelyt tarjoavat iloa jäsenkunnalle kautta maan. Näyttelyistä sopii toki vinkata myös muille historiasta kiinnostuneille. Antoisia hetkiä historiallisten valokuvien parissa!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media