Suomen Radioamatööriliiton toimiston tiedote 06/2021, 13.2.2021

Tämä bulletiini luetaan lauantaina 13.2. klo 15.00 Suomen aikaa kelien mukaan taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Jyväskylästä tunnuksella OH6K.

SISÄLTÖ
* Juhlavuoden valokuvanäyttelyt aukeavat 13.2. *
* Liiton jäsensivusto on otettu käyttöön *
* Liiton kevätkokous pidetään kesäleirillä *
* Ehdota ITE-näyttelylle nimeä *
* Jäsenmaksulaskut on lähetetty *
* Toimisto tiedottaa *
* Kerhojen vuosikokouskutsut *
* Kilpailu-uutisia *
* Seuraava bulletiini *

* Juhlavuoden valokuvanäyttelyt aukeavat tänään lauantaina. *
Suomen Radioamatööriliiton 100-vuotisjuhlavuoden valokuvanäyttelyt ovat avattu verkossa. Kalervo ”Kille” Korjus, OH2CX, ja Ritva Korjus, OH2CJ, ovat koonneet liiton arkistosta kolme valokuvanäyttelyä. Ne aukeavat verkossa tänään lauantaina, Maailman radiopäivänä, 13.2. Näyttelyt ovat katsottavissa tämän vuoden loppuun saakka. Näyttelyt esittelevät radioamatööritoimintaa eri vuosikymmeniltä ja samalla myös teknologian kehitystä. Yksi näyttelyistä on keskittynyt itse rakennettuihin radiolaitteisiin.
Näyttelyt löytyvät osoitteesta sral100kuvat.sral.fi.
SRAL 100-vuotisjuhlatoimikunta toivoo, että verkkomuodossa järjestetyt näyttelyt tarjoavat iloa jäsenkunnalle kautta maan. Näyttelyistä sopii toki vinkata myös muille historiasta kiinnostuneille. Antoisia hetkiä historiallisten valokuvien parissa!

* Liiton jäsensivusto on otettu käyttöön *
Jäsensivustolta voit nyt ladata luettavaksesi Radioamatööri-lehtiä vuodesta 2008 alkaen sekä pohjoismaisten radioamatööriliittojen julkaisemia lehtiä (QTC, OZ, Amatørradio ja CQTF). Sähköinen OH-luettelo ja muita toiminnallisuuksia otetaan käyttöön myöhemmin.
Palvelua käytetään liiton jäsenrekisterissä olevalla sähköpostiosoitteella. Voit tarvittaessa päivittää sähköpostiosoitteesi liiton toimistolle tällä lomakkeella: Päivitä yhteystietosi.
Jäsensivut löytyvät osoitteesta members.sral.fi.

* Liiton kevätkokous pidetään kesäleirillä *
Liiton kevätkokous pidetään yhä jatkuvan koronavirusepidemiatilanteen vuoksi tänä vuonna Liiton kesäleirin yhteydessä. Kesäleiri järjestetään 15.-18.7.2021. Jäsenten esitysten ja tunnustuspalkintoesitysten määräaikaa pidennetään myös niin, että uusi määräaika on esityksille on 17.5.2021 tai 2 kk ennen kevätkokousta.

* Ehdota ITE-näyttelylle nimeä *
Radioamatöörien itse rakentamia laitteita esittelevä ITE-näyttely aukeaa 20.4. Tekniikan museolla Helsingissä. Nyt pyydetään nimiehdotuksia näyttelylle. Millainen nimi kuvaisi hyvin radioamatöörien rakenteluharrastusta? Mikä nimi olisi joko kansantajuinen tai sopivan erikoinen, mutta mieleenpainuva? Lähetä nimiehdotuksesi sähköpostilla Heikille, OH2BGX, 15.3. mennessä osoitteella oh2bgx@nullsral.fi.
Voittajaehdotuksen lähettäjä palkitaan SRAL 100 -mukilla.

* Jäsenmaksulaskut on lähetetty *
Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut on lähetetty viime viikolla. Ne saapuvat joko postilla tai e-laskuna, jos on jo tehnyt e-laskutilauksen. Liitto suosittelee jäsenistölle e-laskutuksen käyttöönottoa. Jos e-laskua ei ole vielä ottanut käyttöönsä, on se helppo tehdä samalla, kun maksaa tämän vuoden jäsenmaksua verkkopankissa. Lisätietoja omasta pankista tai liiton toimistolta.

* Toimisto tiedottaa *
Toimisto on tällä hetkellä ruuhkautunut tilauksista, joten tuotteiden toimitusajat ovat tavanomaista pidemmät.

* Kerhojen vuosikokouskutsut *
Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry. järjestää sääntömääräisen vuosikokouksen etänä torstainan 18.2.2021 klo.18.00. Kokousaineisto ja Teams-linkki kokoukseen osallistumista varten tulee kerhon nettisivuille. Lisätietoja osoitteessa oh2ap.fi.

Turun Radioamatöörit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 25.2.2021 klo 1800 alkaen Sommelon Kerhotiloissa. Kahvitarjoilu, tervetuloa! Johtokunta.

* Kilpailu-uutisia *
Ensi viikolla kilpaillaan tiistaina NAC 1296 MHz ja torstaina NAC 70 MHz.
Ensi viikonloppuna kilpaillaan ARRL International DX Contest CW.

* Seuraava bulletiini *
Seuraava bulletiini luetaan viikon kuluttua lauantaina 20.2. kello 15.00 Suomen aikaa kelien mukaan taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Turusta.

Toimittaja/ Bulletiininikkari: Vilma Törö, OH2VT.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media