OHFF-aktivitetsveckoslut 12-13.6.2021

Ett OHFF-aktivitetsveckoslut hålls lördag 12.6 0600 UTC – söndag 13.6 1500 UTC. Då kommer ett stort antal både gamla och nya OHFF-objekt att vara aktiva. Kom med antingen genom att köra hemifrån eller ta kurs mot något buskage med portabelutrustningen! Mera information på OHFF Facebooksida eller adressen

OHFF Flora & Fauna

WWFF on kansainvälinen luontoaiheinen awardiohjelma, jonka osana toimii Suomessa OHFF Finnish Flora & Fauna. Awardin tarkoituksena on rohkaista radioamatöörejä pitämään yhteyksiä kansallis- ja luonnonpuistoista sekä luonnonsuojelualueilta, samalla tehden Suomen luontoa tutuksi. Aloittelevalle retkeilijälle – radioamatöörien kesken puskaradistille – saattaa löytyä tästä ohjelmasta helppoja luontokohteita läheltä kotia aktivoitavaksi. Monelle harrastajalle myös täysin häiriöttömille bandeille on mukava päästä pakenemaan taajamien tuomaa QRM-purinaa. Hunttereille eli puska-asemien metsästäjille sekä suojelualueiden aktivoijille on WWFF-ohjelmassa omat awardinsa. Aktivointi- ja huntteriawardit ovat ilmaisia ja haettavissa WWFF:n kotisivulta rekisteröitymisen jälkeen.

Lue lisää

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media