OHFF aktiviteettiviikonloppu 12.-13.6.2021

OHFF-aktiviteettiviikonloppu pidetään 12.6. 0600 UTC – Su 13.6. 1500 UTC. Ääneen tulee taas suuri määrä workittavaa OHFF-kohteita niin uusia kuin vanhoja. Tule mukaan joko pitämällä yhteyksiä kotoa tai suuntaamalla “portable” kaluston kanssa puskaan! Lisätietoja OHFF facebook sivuilta tai osoitteesta

https://ohff44.wordpress.com/aktiviteettiviikonloppu/

OHFF Flora & Fauna

WWFF on kansainvälinen luontoaiheinen awardiohjelma, jonka osana toimii Suomessa OHFF Finnish Flora & Fauna. Awardin tarkoituksena on rohkaista radioamatöörejä pitämään yhteyksiä kansallis- ja luonnonpuistoista sekä luonnonsuojelualueilta, samalla tehden Suomen luontoa tutuksi. Aloittelevalle retkeilijälle – radioamatöörien kesken puskaradistille – saattaa löytyä tästä ohjelmasta helppoja luontokohteita läheltä kotia aktivoitavaksi. Monelle harrastajalle myös täysin häiriöttömille bandeille on mukava päästä pakenemaan taajamien tuomaa QRM-purinaa. Hunttereille eli puska-asemien metsästäjille sekä suojelualueiden aktivoijille on WWFF-ohjelmassa omat awardinsa. Aktivointi- ja huntteriawardit ovat ilmaisia ja haettavissa WWFF:n kotisivulta rekisteröitymisen jälkeen.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media