Förbundets vårmöte 2023 står för dörren – notera följande!

Mötet hålls lördagen den 30 september kl. 13.00

De som kommer till platsen, observera!

Mötesplatsen är Jyväskylä universitets Agorabyggnad på Mattilanniemi 2, Jyväskylä. Anmälan på mötesplatsen startar en timme före mötet, det vill säga kl 12:00.

Deltagare via nätet, observera!

För att delta i mötet via en fjärranslutning måste du ha en enhet (dator, mobiltelefon eller ipad) med en webbläsare som stödjer Teams videokonferenser. Utöver detta måste du ha en giltig e-postadress registrerad i Finlands Radioamatörförbunds medlemsregister för att kunna logga in i systemet. Anmälan till mötet på distans görs genom att logga in i Votechs mötessystem, incheckningen till mötet öppnar kl 12:00. Länk till mötet:

https://votech.app/d/sral

Klubbar, observera !

Om du har en fullmakt från en radioklubb som hör till förbundet, skicka den skannad innan du ansluter till mötet per e-post till toimisto@nullsral.fi och laura.rosten@nullsral.fi (båda adresserna). Vi kontrollerar den fullmakt du skickat och markerar den mot ditt namn i mötessystemet.

Vårmötesmaterialet och alla instruktioner finns på förbundets vårmötessida

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media