Liiton kevätkokous 2023 lähestyy – huomioithan nämä!

Paikalle saapujat huom!

Kokouspaikka on Jyväskylän yliopiston Agora-rakennus osoitteessa Mattilanniemi 2, Jyväskylä. Ilmoittautuminen kokouspaikalla alkaa tuntia ennen kokousta eli klo 12.00.

Etäosallistujat huom!

Osallistuaksesi kokoukseen etäyhteyden välityksellä sinulla tulee olla laite (tietokone, kännykkä tai ipad), jolla pääset web-selaimelle ja joka tukee Teams – videokonferenssia. Tämän lisäksi sinulla tulee olla käytössä oleva sähköpostiosoite kirjattuna Suomen Radioamatööriliiton jäsenrekisteriin järjestelmään kirjautumista varten. Rekisteröityminen kokoukseen etäyhteydellä tapahtuu kirjautumalla Votechin kokousjärjestelmään, sisäänkirjautuminen kokousta varten aukeaa klo 12.00. Linkki kokoukseen:

https://votech.app/d/sral

Kerhot huom!

Jos sinulla on jonkun liittoon kuuluvan radiokerhon valtakirja, lähetä se skannattuna ennen kokoukseen liittymistä sähköpostilla osoitteisiin toimisto@nullsral.fi ja laura.rosten@nullsral.fi (molempiin osoitteisiin). Tarkastamme lähettämäsi valtakirjan ja merkitsemme sen nimesi kohdalle kokousjärjestelmään.

Kevätkokouksen materiaalit ja kaikki ohjeet löytyvät Liiton kevätkokoussivuilta:

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media