Problemen med nerladdning av digitidningar har lösts. Egetanropsadresserna har ersatts med e-postadresserna i SRAL:s medlemsregister

Felen vid nerladdning av digitala tidningar korrigerades förra veckan, och problemet som plågade tjänsten med att e-postmeddelandena med nedladdningslänkar försvann, har åtgärdats för den här gången.

Dessutom har tidskriftsarkivet på SRAL:s medlemswebbplats uppdaterats med den e-postadress som fanns i SRAL:s medlemsregister istället för egetanropsadressen. Så om du har laddat ner tidningar från SRAL:s medlemssidor med din egetanropsadress, kommer nedladdningen i framtiden att fungera med din faktiska personliga e-postadress.

Om det uppstår problem med att ladda ner tidningar, vänligen kontakta SRAL:s kansli på toimisto@nullsral.fi — den mest troliga orsaken till avsaknaden av nedladdningslänkar är att det finns en annan e-postadress i SRAL:s system än den som nedladdningsbegäran gäller.

SRAL:s nätverksutskott

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media