Digilehtien lataamisen ongelmat korjattu ja lehtiarkiston omakutsuosoitteet korvattu SRAL:n jäsenrekisterin sähköpostiosoitteilla

Digilehtien lataamiseen on tehty korjauksia viime viikolla ja palvelua vaivanneet ongelmat latauslinkkisähköpostien katoamisessa on tältä erää korjattu!

Lisäksi SRAL:n jäsensivuston lehtiarkistoon on päivitetty omakutsuosoitteiden tilalle SRAL:n jäsenrekisterissä ollut sähköpostiosoite. Jos olet siis ladannut SRAL:n jäsensivustolta lehtiä käyttäen omakutsuosoitettasi, jatkossa lataus toimii varsinaisella henkilökohtaisella sähköpostiosoitteellasi.

Jos lehtien latauksessa on ongelmaa, olethan yhteydessä SRAL:n toimistoon toimisto@nullsral.fi — todennäköisin syy latauslinkkien puuttumiseen on, että SRAL:n järjestelmässä on jokin muu sähköpostiosoite kuin mitä latauspyyntö koskee.

SRAL verkkopalvelutoimikunta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media