SRAL jäsenkokousten ja hallituksen kokousten pöytäkirjoja saatavilla

Kaikki vuoden 2023 pöytäkirjat (ml. kevät- ja syyskokous) ovat ladattavissa jäsensivun arkistosta. Lisäksi vuoden 2024 ensimmäisen hallituksen kokouksen pöytäkirja on myös saatavilla.

Yhdistyksen asiakirjoja löytyy jäsensivujen (members.sral.fi) Arkisto > Yhdistysdokumentit -sivulta.

Huom! Omakutsusähköpostien lakkauttamisen vuoksi lehtiarkistoon on päivitetty omakutsuosoitteiden tilalle SRAL:n jäsenrekisterissä ollut sähköpostiosoite. Jos olet siis ladannut SRAL:n jäsensivustolta lehtiä käyttäen omakutsuosoitettasi, jatkossa lataus toimii varsinaisella henkilökohtaisella sähköpostiosoitteellasi.

Jos lehtien latauksessa on ongelmaa, olethan yhteydessä SRAL:n toimistoon toimisto@nullsral.fi — todennäköisin syy latauslinkkien puuttumiseen on, että SRAL:n järjestelmässä on jokin muu sähköpostiosoite kuin mitä latauspyyntö koskee.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media