Protokollen från medlemsmötena och styrelsemötena tillgängliga

Alla protokoll från 2023 (inkl. vår- och höstmöte) finns att ladda ner från medlemssidans arkiv. Därutöver är även protokollet från det första styrelsemötet 2024 tillgängligt.

Föreningens handlingar finns under SRAL Dokument på sidan SRAL medlemsservice

Notera! På grund av nedläggningen av egetanropstjänsten för e-post har tidskriftsarkivet uppdaterats med den mejladress som fanns i SRAL:s medlemsregister. Så om du har laddat ner tidningar från SRALs medlemswebbplats med din egetanropsadress, kommer nedladdningen i fortsättningen att fungera med din faktiska personliga e-postadress.

Om det uppstår problem med att ladda ner tidningar, vänligen kontakta SRAL:s kansli på toimisto@nullsral.fi — den mest troliga orsaken till avsaknaden av nedladdningslänkar är att SRAL:s system har en annan e-postadress än den som nedladdningsbegäran gäller.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media