Omakutsu-palvelu poistui 2.3.2024, muutos ei vaikuta SRAL:n osoitteisiin

SRAL:n omakutsu-sähköpostipalvelu on poistunut käytöstä 2.3.2024 klo 13.

SRAL:n sähköpostiosoitteet toimivat edelleen eivätkä muutu

Muutoksella ei ole vaikutusta SRAL:n omiin sähköpostiosoitteisiin (toimisto@, hallitus@ jne) eikä SRAL:n toimihenkilöiden tai toimikuntien @sral.fi-päätteisiin osoitteisiin.

SRAL:n toimihenkilöillä (joiden yhteystietoja on mainittu SRAL:n nettisivuilla) on edelleen käytössä omakutsuosoitteen tapaiset osoitteet (kutsu@nullsral.fi). Heillä on käytössään SRAL:n omat sähköpostilaatikot Google Workspace-palvelussa.

Muutoksen myötä @sral.fi- ja @sral.info-osoitteet yhdistyivät (osoittavat samaan laatikkoon) ja on suositeltavaa käyttää sral.fi-päätteisiä osoitteita lähetettäessä sähköpostia SRAL:lle.

Tarkemmat tiedot muutoksesta löytyvät aiemmasta tiedotteesta Liiton sral.fi-päätteiset omakutsusähköpostit lakkautetaan 2.3.2024 – lue toimenpiteet jäsenille.

Digilehtien lataamisen muutokset omakutsuosoitteita käyttäneille

Digilehtien lataajille: SRAL:n jäsensivuston lehtiarkistoon on päivitetty omakutsuosoitteiden tilalle SRAL:n jäsenrekisterissä ollut sähköpostiosoite. Jos olet siis ladannut SRAL:n jäsensivustolta lehtiä käyttäen omakutsuosoitettasi, jatkossa lataus toimii varsinaisella henkilökohtaisella sähköpostiosoitteellasi. Jos lehtien latauksessa on ongelmaa, olethan yhteydessä SRAL:n toimistoon toimisto@nullsral.fi.

Digilehtien lataamisen ongelmia korjattu

Digilehtien lataamiseen on tehty korjauksia tällä viikolla ja palvelua vaivanneet ongelmat latauslinkkisähköpostien katoamisessa on toivottavasti tältä erää korjattu!

73 de SRAL Verkkopalvelutoimikunta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media