Handiham-bulletiini 10/2003

Bulletiinit:   2002   2003   2004   2005   2006   2007   2008     uusin
Tämä bulletiini tekstitiedostona

Handiham-bulletiini 10/03 11.9.2003

SISÄLTÖ

Vammaistoimikunnan kokousuutisia
Lainalaitteita vapaana
Materiaalia handiham-bulletiiniin
Seuraava handiham-bulletiini

Vammaistoimikunnan kokousuutisia

Vammaistoimikunta kokoontui pitkän tauon jälkeen lokakuun alussa.
Handiham- ja radioamatööritoimintaa esittelevä power point-esitys on nyt lähes valmis. Esityksestä puuttuu enää ääni. Jouko, OH2HUO, on etsinyt lukijaa, joka lukisi nauhalle esityksen tekstit. Muutamia lukijavaihtoehtoja tuli esille kokouksessakin ja lukijan etsimistä päätettiin jatkaa.
Vammaistoimikunta mietti myös tulevaa toimintaa. Jos sinulla on hyviä ideoita, voit lähettää niitä sähköpostiosoitteeseen: vammaistoimikunta@sral.fi tai kertoilla liiton toimistoon päin.
Yhtenä uutena projektina Vammaistoimikunnan kokouksessa ehdotettiin radioamatöörikurssin pitämistä helmikuussa 2004. Kurssipaikkana olisi Arlainstituutti Espoon Leppävaarassa. Opettajina toimisivat Heikki E. Heinonen, OH3RU ja Reijo Lindevall, OH3WK. Kurssi olisi tarkoitettu sekä Arlainstituutin oppilaille, että ulkopuolisille. Opetusta olisi kerran viikossa. Mukaan saisi tulla myös niin sanottuja terveitä eli ei-vammaisia. Jouko, OH2HUO, selvittää vielä koulun kantaa kurssin pitämiseen. Lisätietoja kurssista tulee aikanaan, kun kurssin tarkka alkamisajankohta on selvinnyt.
Muistutettakoon vielä, että vammaistoimikunnan kokoukset ovat avoimia ja niihin ovat kaikki handiham-asioista kiinnostuneet tervetulleita. Tulevista kokouksista tiedotetaan SRAL:n internet-sivuilla osoitteessa sekä näissä handiham-bulletiineissa. Seuraavan kokouksen aika- ja paikka eivät ole vielä tiedossa.

Lainalaitteita vapaana

SRAL:n toimistossa on vapaana kahden metrin TVL-moppe ja 70 senttimetrin RD-58-moppe. Kummassakin on aliääni. Lisäksi toimistossa on vapaa HF-rigi Kenwood TS-440S. Jos olet kiinnostunut lainaamaan laitteita, ota yhteyttä SRAL:n toimistoon Annikaan, OH2HSJ, p. (09) 562 5988 tai sähköposti: oh2hsj@sral.fi.

Materiaalia handiham-bulletiiniin

Handiham-bulletiiniin tarkoitettuja tiedotteita voi lähettää sähköpostiosoitteeseen: oh2hsj@sral.fi. Materiaalia voi lähettää myös postitse SRAL:n toimistoon. Tiedotteiden pitäisi olla perillä viimeistään handiham-bulletiinia edeltävänä torstaina.

Seuraava handiham-bulletiini

Seuraava handiham-bulletiini lähetetään lauantaina 8.11. klo. 14.30 Suomen aikaa taajuudella 3685 kHz.

Tämän kertainen bulletiini on luettavissa SRAL:n kotisivuilta alkuviikosta.
Takaisin