Kanta- ja Päijät-Hämeen jäsenkerhot


Artjärven viestitekninen yhdistys
OH2MOH  OH2Z

Kerhon käyntiosoite: Kimonkyläntie 951, 16230 Artjärvi kk
Kerhon puheenjohtaja: Kai Forssén

Kerhoillat: aktiiviviikonloppuja järjestetään
Kerholla harrastetaan aktiivisesti: SSB/AM, FM, CW, Flora & Fauna, Toistinasemat ja toistinasematekniikka, Nokkakusoilu säännöllisten kerhotapaamisten muodossa, tähtitiede, tähtien kuvaus, taivaan tapahtumien seuranta

kerhon tiedot päivitetty 20.2.2024


Hämeenlinnan Radioamatöörit Ry
OH3AA  OH3W  OH3A OI3SVM

Hämeenlinnan Radioamatöörit ry, OH3AA:n vaikutusalueena on Hämeenlinna ja Hämeenlinnan ympäristökunnat. Jäsenistön aktiivisuus kohdistuu hyvin monelle harrasteemme alueelle: Antennien ja laitteiden rakentelu, puhe- tai sähkötyslähetys HF- ja VHF/UHF-alueilla, digitaalitekniikan ja tietotekniikaan soveltaminen radioon, kilpailutoiminta, toistinasemat, pakettiradiot, SSTV eli television kaltainen kuvan lähetys. Tätä kaikkea voidaan harrastaa kerhon tiloissa. Kerholla on jäsenille tarkoitettu radioasema. Lisäksi kerhon radioasema on etäkäytettävissä kerhon jäsenistölle, joten kerhoasemaa ja sen antennilaitteistoa voi käyttää nettiyhteyden avulla vaikkapa kotona. Kerholla on mahdollisuus saada tukea opiskelussa radioamatööritutkintoa varten. Lisäksi kerhomme järjestää ajoittain stratosfääripallolentoja, jotka ovat pääosin radioteknisiä kokeita esimerkiksi erilaisten radiolähetteiden kuuluvuuteen ja etenemiseen liittyen. Poikkea tutustumaan toimintaamme kerhotiloihimme Hämeenlinnan Miemalaan.

Kerhon sähköpostiosoite: club@nulloh3aa.fi
Käyntiosoite: Hakapellontie 95, 13430 Hämeenlinna
Kerhoillat: Maanantaisin klo 18:00
Kerholta löytyy elmereitä:

  • Yleisrakenteluun
  • Rakenteluun (>100 W)
  • Sähkötyksen opiskeluun
  • Perusluokkaan
  • Rakenteluun (>1 GHz)
  • Perusluokasta yleisluokkaan

Kerholla harrastetaan: SSB/AM, FM, CW, FT8, JS8, RTTY, PSK31, Winlink yms. digitaaliset lähetelajit, DMR, D-Star, YSF, P25 yms. digitaalipuhelähetteet, Kilpailut, NAC-testit, IOTA/SOTA yms. aktivoinnit, Flora & Fauna, APRS, Pakettiradio, Toistinasemat ja toistinasematekniikka, Elektroniikan, radiolaitteiden tms. rakentelu tai korjaaminen, Esitelmä- ja seminaari-illat eri aiheista, Nokkakusoilu säännöllisten kerhotapaamisten muodossa, Perinneradiotoiminta, Viestivalmiustoiminta (Vapepa), Stratosfääripallolennot

Puheenjohtaja: Sami Helminen, OH3EYZ

kerhon tiedot päivitetty 13.2.2024


Hämeen Radioharrastajat
OH3ACA

Kerhon puheenjohtaja: Ari Lehto, OH3HZ, oh3hz@nullsral.fi

Kokoontumispäivät ilmoitetaan kerhon verkkosivuilla. Kaikille radioharrastajille tarkoitettu radiokerho.

Kerholla harrastetaan: SSB/AM, FM, CW, FT8, JS8, RTTY, PSK31, Winlink yms. digitaaliset lähetelajit, DMR, D-Star, YSF, P25 yms. digitaalipuhelähetteet, DX- tai SWL-kuuntelu, APRS, Pakettiradio, Suurinopeuksiset datasiirtoverkot (WiFi yms), Toistinasemat ja toistinasematekniikka, Elektroniikan, radiolaitteiden tms. rakentelu tai korjaaminen, Esitelmä- ja seminaari-illat eri aiheista, Nokkakusoilu säännöllisten kerhotapaamisten muodossa, Perinneradiotoiminta, Varaverkot.

kerhon tiedot päivitetty 9.8.2022


Lahden Radioamatöörikerho
OH3AC

Kerhon sähköpostiosoite: oh3ac@nulloh3ac.fi
Kerhon puheenjohtaja: Jari Jussila, OH2BU, jari.jussila@nulloh2bu.pp.fi, 0400503221

Käyntiosoite: Vanha Radioasema, Radiomäenkatu 43, Lahti.

Kerhoillat: Maanantaisin klo 18 alkaen

Kerholta löytyy elmereitä, nuorisotoimintaa sekä vapepa-yhteyshenkilö. Elmerit sovitaan aina tapauskohtaisesti. Kiinnostuksen voi esittää sähköpostilla oh3ac@nulloh3ac.fi

Kerholla harrastetaan: APRS, CW, DMR, D-Star, YSF, P25 yms. digitaalipuhelähetteitä, DX- tai SWL-kuuntelua, elektroniikan&radiolaitteiden rakentelua, esitelmä- ja seminaari-iltoja eri aiheista, Flora & Faunaa, FM, FT8, JS8, RTTY, PSK31, Winlink yms. digitaaliset lähetelajit, kilpailuja, NAC-testejä, nokkakusoilua, perinneradiotoimintaa, SSB/AM, suurinopeuksiset datasiirtoverkot (WiFi yms), toistinasemat ja toistinasematekniikka, viestivalmiustoimintaa.

kerhon tiedot päivitetty 20.2.2024


Lounais-Hämeen radioamatöörit
OH3AN

Kerhon sähköpostiosoite: foh3an@nullgmail.com. 

Kerhon puheenjohtaja: Jukka Mäkilä, OH3MPB, jukkamak@nullgmail.com

Käyntiosoite: Saksankatu 1, 30100 Forssa. 

Kerhoillat: Kerran kuussa, ilmoitetaan sähköpostilla ja Facebookissa.

Kerholla harrastetaan: SSB/AM, FM, CW, FT8, JS8, RTTY, PSK31, Winlink yms. digitaaliset lähetelajit, DMR, D-Star, YSF, P25 yms. digitaalipuhelähetteet, Kilpailut, NAC-testit, Toistinasemat ja toistinasematekniikka, Elektroniikan, radiolaitteiden tms. rakentelu tai korjaaminen, Esitelmä- ja seminaari-illat eri aiheista, Nokkakusoilu säännöllisten kerhotapaamisten muodossa. 

Kerhon tiedot päivitetty 31.8.2023


Nelosten Kerho Ry
OH4AA

Kerhon sähköpostiosoite: karikarvonen61@nullgmail.com

Kerhon puheenjohtaja: Kari Karvonen, OH5LF, karikarvonen61@nullgmail.com, 0503322017

kerhon tiedot päivitetty 20.2.2024


Päijät-Hämeen Viestikilta ry
OI3PHV

Kerhon sähköpostiosoite: phviestikilta@nullgmail.com

Kerhon puheenjohtaja: Esko Sutela OH3BFV, esko.sutela@nullgmail.com

Kerhotilat: Immiläntie 2F, 15560 Nastola

Kerhoillat ovat näkyvillä radioharrastajat.fi sivustolla

Kerholla harrastetaan: SSB/AM, FM, CW, FT8, JS8, RTTY, PSK31, Winlink yms. digitaaliset lähetelajit, DMR, D-Star, YSF, P25 yms. digitaalipuhelähetteet, Suurinopeuksiset datasiirtoverkot (WiFi yms), Toistinasemat ja toistinasematekniikka, Elektroniikan, radiolaitteiden tms. rakentelu tai korjaaminen, Esitelmä- ja seminaari-illat eri aiheista, Nokkakusoilu säännöllisten kerhotapaamisten muodossa, Perinneradiotoiminta

kerhon tiedot päivitetty 07.09.2023


Riihimäen Kolmoset Ry
OH3AD  OH3D OG70AD

OH3AD eli Riihimäen Kolmoset ry. on 18.9.1949 perustettu radioamatöörikerho, jonka jäsenmäärä on noin 100 henkilöä. Kolmosiin kuuluu jäseniä pääasiallisesti Riihimäeltä, Lopelta, Hausjärveltä, Tervakoskelta sekä Hyvinkäältä, mutta jäseniä löytyy myös ympäri Suomea.

Kerhon sähköpostiosoite: OH3AD@nulloutlook.com
Kerhon puheenjohtaja: Keijo Hakala, OH3NDH@
Käyntiosoite: Eprantie 25, 11710 Riihimäki
Kerhoillat: keskiviikkoisin klo 18.30
Kerholta löytyy elmereitä.


Kerholla harrastetaan: SSB/AM, FM, CW, FT8, JS8, RTTY, PSK31, Winlink yms. digitaaliset lähetelajit, DMR, D-Star, YSF, P25 yms. digitaalipuhelähetteet, Kilpailut, Flora & Fauna, APRS, Toistinasemat ja toistinasematekniikka, Elektroniikan, radiolaitteiden tms. rakentelu tai korjaaminen, Esitelmä- ja seminaari-illat eri aiheista, Nokkakusoilu säännöllisten kerhotapaamisten muodossa, Viestivalmiustoiminta (Vapepa), TURVA (Viestivalmiustoiminta)

kerhon tiedot päivitetty 31.8.2023


Ruukin Radiokerho Ry
OH3AR 

Kerhon sähköpostiosoite: reijo.inovaara@nullssab.com.

Käyntiosoite: Harvialantie 420 13300 Hämeenlinna

Kerholla harrastetaan: SSB/AM, CW, Kilpailut, Nokkakusoilu säännöllisten kerhotapaamisten muodossa

kerhon tiedot päivitetty 17.11.2023

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media