Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Amatööritekniikan jatkokurssi (T2) verkossa syys–marraskuussa

1 syyskuun, 2021 @ 08:00 - 30 marraskuun, 2021 @ 17:00

Tampereen Radioamatöörit ry, OH3NE, ja SRAL järjestävät syksyllä 2021 T2-tutkintomoduulin suorittamiseen tähtäävän kurssin. Kurssi on tarkoitettu perusluokan radioamatööreille. Esitietona oletetaan elektroniikan ja radiotekniikan perusteet: U=RI ja puoliaaltodipoli. Asioiden käsittely aloitetaan tavallisen perusluokkalaisen osaamistasolta. Kurssin suorittanut aktiivinen opiskelija saa mukaansa syventyneen radiotekniikan ymmärryksen ja paljon vastauksia miksi-kysymyksiin.

Kurssi järjestetään keskiviikkoisin alkaen 15.9. Kurssi-illat alkavat noin klo 17:30–18:00 (ilmoita sinulle sopivampi aika ilmoittautuessasi) ja kestävät iltamyöhään. Kurssi toteutetaan etä- ja lähiopetuksen hybridinä. Etäosallistuminen hoidetaan liiton Zoom-neuvottelutyökalun avulla. Lisäksi pirkanmaalaiset ovat tervetulleita OH3NE:n kerhotiloihin ja keskisuomalaiset Jyväskylä Hacklabin tiloihin. Yhdessä etäopiskelukin on rattoisampaa – ilmoita oma kerhosi opiskelupaikaksi ja kerää opintopiiri!

Kurssilla toimivat opettajina pitkän linjan kouluttajat Pena, OH3BK, Tommi, OH3BRJ, Tiiti, OH3HNY, Marjo, OH3HOC, Kari, OH6FSG, Vellu, OH7FQH, ja Joel, OH64K. Opettajien yhteenlaskettu kokemus radiotekniikasta ja elektroniikasta ylittää kirkkaasti jopa SRAL:n iän.

Aiheina kahdeksassa kurssi-illassa ovat: komponentit, piirit, antennit, vastaanottimet, lähettimet, radioaaltojen eteneminen, mittaaminen sekä sähköturvallisuus ja häiriöt. Kurssilla käytetään SRAL:n uutta koulutusmateriaalia sekä monenlaista verkkomateriaalia. Kurssin tarkempi aikataulu sekä kurssi-iltojen aikataulut löytyvät kurssisivulta oh3ne.fi/t2.

Kurssimaksu on 30 euroa. Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen talous@nulloh3ne.fi. Maksuohjeet saat paluupostissa. Samalla pääset jo rekisteröitymään kurssille SRAL:n Moodle-oppimisympäristössä.

Kurssin uusimmat tiedot ja uutiset päivitetään OH3NE:n kotisivuille oh3ne.fi/t2

Tiedot

Alkaa:
1 syyskuun, 2021 @ 08:00
Loppuu:
30 marraskuun, 2021 @ 17:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
oh3ne.fi/t2

Tapahtumapaikka

Etäkurssi verkossa

Järjestäjä

Tampereen Radioamatöörit Ry
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto