Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Polyteknikkojen Radiokerho ry:n radioamatöörikurssi

2 toukokuun, 2023 - 23 toukokuun, 2023

Haluaisitko päästä tutustumaan elektroniikkaan ja radiotekniikkaan? Tekisikö mieli tutustua toisella puolella maapalloa asuviin ihmisiin suoran puheyhteyden välityksellä ilman verkkoa tai osallistua kisoihin, joissa on tavoitteena saada yhteyksiä puheella, morsettamalla tai digitaalisilla lähetelajeilla mahdollisimman moneen asemaan? Vai harrastaisitko mieluummin erilaisia teknisiä kokeiluja esimerkiksi ohjelmistoradioiden tai langattoman datansiirron kanssa?

Kaikki edellä mainittu on tulee mahdolliseksi suorittamalla radioamatööritutkinto. Polyteknikkojen Radiokerho järjestää tutkinnon suorittamiseen valmistavan radioamatöörikurssin 2.5. alkaen tiistai- ja torstai-iltaisin klo 18-21 TUAS-talon AS3-luentosalissa osoitteessa Maarintie 8. Kurssi kestää neljä viikkoa ja sen päätteeksi järjestetään tentti. Kurssin esitiedoiksi riittävät oikein hyvin esimerkiksi lukion sähköfysiikan opinnot. Uudet tulokkaat taustaan katsomatta ovat tervetulleita!

Kurssi on Polyteknikkojen Radiokerhon jäsenille maksuton. AYY:n jäsenille kurssin maksaa 10 € ja muille 20 €. Kurssin lopuksi halutessaan suoritettavasta radioamatööritutkinnosta Viestintävirasto veloittaa yhteensä 115.45 € (tenttitilaisuus 53,56 €, pätevyystodistus 43,75 € sekä asemaluvasta 18,14 € suuruinen vuosimaksu). Ilmoittautumalla kurssille ei vielä sitoudu suorittamaan kurssin lopuksi radioamatööritutkintoa vaan tutkinnon suorittamisesta voi päättää myöhemmin. Kurssille ilmoittautuminen ja lisätietoa kurssista PRK:n nettisivuilla

 

Tiedot

Alkaa:
2 toukokuun, 2023
Loppuu:
23 toukokuun, 2023
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://prk.ayy.fi/kurssi

Järjestäjä

Polyteknikkojen radiokerho

Tapahtumapaikka

TUAS-talo
Maarintie 8
Espoo, 02150 Suomi
+ Google Map