Toimiston tiedote 36/16, 12.11.2016

Liiton Syyspäivät ensi viikolla 
Liiton Syyspäivät pidetään Äänekoskella ensi viikolla, 18.-20.11.2016. Tapahtuman järjestää Ala-Keiteleen Radiokerho, OH6AK. Lauantaipäivän tapahtumapaikkana on Äänekosken kaupungintalo osoitteessa Hallintokatu 4.
Sisäänpääsymaksu on 10 euroa henkilöltä, perheenjäsenet ilman eri maksua. Huomaa, että tilaisuudessa on maksuvälineenä ainoastaan käteinen raha ja sopiva summa.
Lauantain ohjelmaa
Ovet aukeavat klo 9.00. Tilaisuuden avaa Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuononen.
Lauantaina on luvassa esitelmiä. Pekka Ketonen, OH1TV, puhuu aiheesta radioamatööritoimintaa. Erik Finskas, OH2LAK, kertoo digitaalisesta FinDMR-verkosta ja muista ajankohtaista toistinasioista. Kim Östmanin, OH6KZP, aiheena on uutisia kilpailumaailmasta.
Vili Peippo, OH5GE, vetää balunipajan, jossa voi rakentaa QRO-tehoihin riittävän virtabalunin.
Syyspäivillä on myös radio- ja elektroniikkalaitteiden kirpputori. Kirpputori on valvottu, joten tavaraa myyntiin tuovien ei tarvitse päivystää myyntipöydän ääressä. Kirpputorin isäntänä toimii Seppo, OH6FJA.
Paikan päällä voi osallistua arpajaisiin. Palkintona on radioamatöörilaitteita ja -tarvikkeita.
Lounasruokailu- ja kahvittelumahdollisuus on kerrosta alempana ravintola Kulkurin Kuussa.
Liiton syyskokous
Suomen Radioamatööriliiton sääntömääräinen syyskokous alkaa kello 15.00 kaupungintalon valtuustosalissa. Äänioikeus on Liiton jäsenillä, jotka ovat maksaneet viimeisimmän erääntyneen jäsenmaksunsa kokonaisuudessaan. Ilmoittautuminen kokoukseen alkaa klo 14.00. Huomaa, että kokoukseen ilmoittaudutaan aina erikseen, eikä pelkkä Syyspäivä-tapahtumaan ilmoittautuminen riitä.
Majoitus
Majoitusta voi kysellä Hotelli Hirvestä. Lisätietoja saa osoitteesta http://www.avainhotellit.fi/hirvi/.
Sunnuntain ohjelmaa
Sunnuntaina on mahdollisuus tutustua Suomen Ilmavoimamuseoon klo 10.00 alkaen. Museon osoite on Tikkakoskentie 125, 41160 Tikkakoski. Museossa on paljon erilaista nähtävää ja myös ilmailuradiolaitteita ja tutkakalustoa. Sisäänpääsy museoon 4 euroa/hlö.
Lisää tietoa Syyspäivistä löytyy SRAL:n ja OH6AK:n sivuilta.
Tervetuloa Syyspäiville Äänekoskelle toivottaa OH6AK:n ja naapurikerhojen talkooporukka

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media