Kerhot Koulutus Tapahtumat Toiminta

Radio Hami -päivä

 

Radio Hamin logo.
Radio Hamin logo.

 

Radio Hamin avoin työpaja järjestetään sunnuntaina 19.11. Tampereen seudun ammattioppilaitos Tredun Hervannan toimipisteessä, osoite Hepolamminkatu 10 (S-talo), Hervanta, Tampere.

Tilaisuus tähtää Radio Hamin mahdolliseen paluuseen ULA-aalloille ensi kesäleirillä Nurmeksessa. Työpajaan toivotaan erityisesti uusia kiinnostuneita toimittajia ja muita tekijöitä, jotka kaipaavat koulutusta ennen tositoimia. Myös vanhat konkarit ovat tervetulleita, mutta ohjelma keskittyy tulokkaiden opastamiseen.

 

Päivän ohjelma

 

Majoitus ja ilmoittautuminen

Syyspäivälauantain ja Radio Hami -sunnuntain väliseksi yöksi on järjestettävissä budjettiluokan majoitusta Hervannassa.

Majoituksen ja muiden käytännön asioiden vuoksi toivotaan ilmoittautumisia osoitteessa https://goo.gl/KQvr7J 3.11. mennessä (jos olet majoituksen tarpeessa, ilmoittaudu mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, jotta majapaikka ehditään varmistaa). Ilmoittautumislomakkeella voit myös kertoa mitä sisältöä itse toivoisit päivään. Ohjelma elää osallistujien toiveiden mukaan.

Radio Hamin puolesta työryhmä OH3FCB, OH6VA, OH3HNY ja Modu