Toimiston tiedote 8/2018

Bulletiinitaajuudet ovat 3685 kHz ja 7070 kHz.
Bulletiinitaajuudet.

 
Toimiston tiedote 8/2018, 10.3.2018
PERJANTAIN SÄHKÖINEN VERSIO
Bulletiini luetaan bandilla lauantaina 10.3. klo 15.00 SA. taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Lapualta, OH6SRAL:n asemalta.
 
SISÄLTÖ

  • * Tutkintoja keskiviikkoisin liiton toimistolla *
  • * Etsitään pätevyystutkijoita kakkosiin, kuutosiin ja yseihin *
  • * Tunnustuspalkintoesitykset hallitukselle 14.3. mennessä *
  • * Uusia lehtiä on lisätty jäsensivuille *
  • * Kerhot tiedottavat *
  • * Kerhotietopankkiin kerätään tietoa toteutuneista kerhoprojekteista *
  • * Kilpailu-uutisia *
  • * Seuraava bulletiini *

 
* Tutkintoja keskiviikkoisin liiton toimistolla *
Liiton toimistolla järjestetään radioamatööritutkintoja keskiviikkoisin klo 14.00–18.00. Tutkintoon on ilmoittauduttava viimeistään viikkoa ennen Henrille, OH3JR. Omakutsu toimii. Puhelinnumero on 0500 843 396.
 
* Etsitään pätevyystutkijoita kakkosiin, kuutosiin ja yseihin *
Pätevyystutkijoita etsitään Uudellemaalle, ruotsinkieliselle Pohjanmaalle ja Länsi-Lappiin. Pätevyystutkijan on oltava yleisluokan radioamatööri, jolla on yli viiden vuoden kokemus radioamatööritoiminnasta ja joka on hyvämaineinen ja luotettava henkilö. Pätevyystutkija sitoutuu noudattamaan tutkijoille laadittuja sääntöjä ja ohjeita.
Liiton hallitus odottaa kyseisten alueiden kerhoilta ja yksittäisiltä henkilöiltä esityksiä pätevyystutkijoiksi sopivista henkilöistä. Jos olet itse kiinnostunut tutkijan tehtävästä, hakemukseen tarvitaan suositus joko kerholta tai yhdeltä tai useammalta yksittäiseltä radioamatööriltä.
Esitykset voi lähettää osoitteeseen hallitus ät sral piste äf ii.
 
* Tunnustuspalkintoesitykset hallitukselle 14.3. mennessä *
Liiton 14.4. pidettävässä kevätkokouksessa jaetaan tunnustuspalkintoja. Esitykset palkintojen saajiksi on toimitettava hallitukselle 14.3. mennessä.
Esitykseen riittävät lyhyet perustelut henkilön ansioista. Palkintoehdotukset lähetetään osoitteeseen toimisto ät sral piste äf ii tai SRAL, hallitus, PL 44, 00441 HELSINKI.
 
* Uusia lehtiä on lisätty jäsensivuille *
Jäsensivuille on lisätty Radioamatööri-lehti 2/2018. Lisäksi sivuille on laitettu uusimmat QTC- ja OZ-lehdet.
 
* Kerhot tiedottavat *
 
Puulan Radio Clubin tapahtumia keväälle 2018
OH4O:n klapitalkoot pidetään Otto-asemalla 12.-18.3.2018. Ota mukaan oma saha ja vesuri!
OH4ACD:n vuosikokous on 31.3.2018 klo 13.00 Happo-asemalla Hirvensalmella.
Puulan Radio Clubin Perinteiset Oton-päivät pidetään Puulalla 29.3.-1.4.2018. Ohjelmassa on nokkakusoilua tiputanssin tahdissa.
Tapahtumien aikana ovat radioasemat OH4O ja OH4ACD aktiivisina sekä kaikki saunat ovat tulilla. Lisäksi tutustutaan digimodeilla työskentelyyn ja uusien satelliittien kautta yhteyksien pitämiseen. Tervetuloa. Lisätietoja saa Facebookista.
 
RATS:n vuosikokous
Radioamatööritekniikan seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään sunnuntaina 18.3. klo 12.00. Kokous pidetään Padasjoen kunnantalolla osoitteessa Kellosalmentie 20. Varsinainen kokous alkaa klo 15.00. Tapahtumassa on voileipä- ja kahvitarjoilu sekä mielenkiintoisia esitelmiä. Radioamatööritekniikan seura järjestää yhteiskyydityksen VUSHF-leirille Tanskaan. Leiri on 8.–10.6.
 
OH3AD:n kevätkokous
Riihimäen Kolmosten sääntömääräinen kevätkokous pidetään Riihimäellä Vihreässä talossa 21.3. kello 18.30. Esillä ovat sääntömääräiset asiat. Osoite on Pohjoinen Asemakatu 1, Riihimäki. Tervetuloa!
 
OH6AD:n kevätkokous
OH6AD:n kevätkokous on maanantaina 26.3.2018 klo 18.00 kerhohuoneella. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa, lisäksi
kahvitarjoilu ja pientä purtavaa.
 
* Kerhotietopankkiin kerätään tietoa toteutuneista kerhoprojekteista *
Liiton verkkosivujen kerhotietopankkiin kerätään tietoja kerhojen toteutuneista projekteista ja aktiviteeteista. Kerhot voivat vapaasti käyttää pankin ideoita.
Pankissa on uusi harrastuksen esite sekä päivitetty SRAL:n jäsenedut -esite. Niitä voi tulostaa vaikka mukaan messuille tai avoimien ovien tapahtumaan.
 
* Kilpailu-uutisia *
Tänä viikonloppuna kilpaillaan RSGB Commonwealth Contest, AWA John Rollins Memorial DX Contest, F9AA Cup, SKCC Weekend Sprintathon, AGCW QRP Contest, Stew Perry Topband Challenge, EA PSK63 Contest, TESLA Memorial HF CW Contest, QCWA QSO Party, QRP ARCI Spring Thaw SSB Sprint, North American RTTY Sprint ja WAB 3.5 MHz Phone.
Ensi tiistaina 13.3. on vuorossa NAC UHF ja ensi torstaina 15.3. NAC 70 MHz.
Ensi viikonloppuna kilpaillaan BARTG HF RTTY Contest, Russian DX Contest, AGCW VHF/UHF Contest, Feld Hell Sprint ja UBA Spring Contest.
 
* Seuraava bulletiini *
Seuraava bulletiini luetaan viikon kuluttua, lauantaina 17. maaliskuuta, klo 15.00 SA. tavanomaisilla bulletiinitaajuuksilla. Bulletiini lähetetään Turusta OH1T:n asemalta.
 
Toimittaja/bulletiininikkari: Annika Salmenlinna, OH2HSJ.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media