Suomen Radioamatööriliiton toimiston tiedote 3/2019, 19.1.2019

Bulletiinitaajuudet ovat 3685 kHz ja 7070 kHz.
Bulletiinitaajuudet.

Suomen Radioamatööriliiton toimiston tiedote 3/2019, 19.1.2019
Tämä bulletiini luetaan lauantaina 19.1. klo 15.00 Suomen aikaa taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Lapualta, tunnuksella OH6SRAL.
SISÄLTÖ
 
* OHFF tiedottaa uusista alueista*
* Jäsenten esitykset kevätkokoukselle *
* Toimisto tiedottaa *
* Silent key *
* Kerhot tiedottavat *
* Kilpailu-uutisia *
* Seuraava bulletiini *
 
* OHFF tiedottaa uusista alueista*
Suomeen on saatu vuodenvaihteessa haettavaksi 200 uutta OHFF Flora&Fauna kohdetta, jotka ovat kaikkien radioharrastajien käytössä. Kaikkiaan maastamme löytyy liki 800 OHFF-kohdetta. Erilaisia alueita löytyy moneen lähtöön kuten mobileworkintaan ja veneilijöille sekä myös retkeilyyn soveltuvia paikkoja.
 
OHFF:n porukka haastaakin niin uudet kuin vanhat harrastajat mukaan kokeilemaan miltä puskaworkkiminen tuntuu – joko hunttereina puskia metsästäen tai retkeilemällä kohteeseen. Pidä hauskaa ja nauti pileupista!, kannustaa OHFF. Viime vuosi oli aktiivisuudessaan kaikkien aikojen ennätysvuosi ja samaa odotetaan kuluvastakin vuodesta.
 
* Jäsenten esitykset kevätkokoukselle *
Jäsenten kevätkokoukselle tekemät kirjalliset esitykset on toimitettava perusteluineen ja allekirjoituksineen hallitukselle viimeistään kaksi kuukautta ennen kevätkokousta eli 13.2.2019 mennessä. Esityksen on oltava vähintään kymmenen jäsenen allekirjoittama. Esitykset lähetetään osoitteeseen SRAL, hallitus, PL 44, 00441 HELSINKI.
 
* Toimisto tiedottaa *
 
Jäsenmaksut
Jäsenmaksut lähetään sähköpostitse, tai toiveen mukaisesti kirjepostina, ensi viikolla. Huomaathan, että kirjepostin perille tulo voi kestää. Jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai toivot muutosta lähetystapaan, ilmoitathan toimistolle.
 
ARRL:n kirjat
Onko mielessäsi jokin tietty ARRL:n kirja, jonka haluaisit tilata heidän valikoimastaan? Toimistolle ollaan tilaamassa uusia ARRL:n kirjoja tammikuun aikana, joten nyt on hyvä tilaisuus toiveille. Viestiä vain toimiston suuntaan. ARRL:n valikoima löytyy oheisesta linkistä: http://www.arrl.org/shop/What-s-New/
 
 
* Silent key *
Toimiston tietoon on tullut amatööriveljiemme Pekka Alholan, OH3TT, ja Lauri Nikkasen, OH3EKF, poismeno.
Kunnioitamme Pekan ja Laurin muistoa hetken hiljaisuudella.
 
 
 
* Kerhot tiedottavat*
 
Radioamatöörikurssit
Perusluokan radioamatöörikurssi OH1AA:n kerholla Sommelossa
Turun Radioamatöörit ry, OH1AA, järjestää Radioamatöörikurssin perusluokan tutkintoa varten. Kurssi alkaa keskiviikkona 6.2.2019. Paikkana on Sommelon Kerhotila, Sommelontie 61. Kurssi-illat ovat keskiviikkoisin klo 18.00 ja koulutus kestää noin kaksi tuntia kerrallaan. Kurssi sisältää 11 iltaa. Kurssin hinta on 50 euroa. Hinta sisältää opiskelumateriaalin.
Kurssille ilmoittautuminen ja lisätiedot: Jouni Anttila, p. 040 771 0 neljä kaksi nolla tai sähköpostilla oh1coATsral.fi. Tervetuloa!
 
Vuosikokoukset
Teljän Radioamatöörit ry
Teljän Radioamatöörit ry:n (OH1AF – OH1AB – OH1F) vuosikokous pidetään keskiviikkona 30.1.2019 klo 19.00 kerholla Viasvedellä (Vanha Raumantie 705, 28660 PORI). Esillä sääntöjen määräämät vuosikokousasiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
 
Hämeenlinnan Radioamatöörit ry
Hämeenlinnan Radioamatöörit ry, OH3AA, sääntömääräinen vuosikokous järjestetään kerhotalolla osoitteessa Hakapellontie 95, 4.2.2019 klo 18 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Paikalla kaffetta ja pullaa, terveisin Johtokunta.
 
Laivaston Radioamatöörit ry
Laivaston Radioamatöörit ry:n, OH1AJ, sääntömääräinen vuosikokous pidetään kerholla tiistaina 12.2.2019 klo 18.30. (os. Puosuntie 2, 20240 Turku). Kahvitarjoilu.
 
Turun Radioamatöörit ry
Turun Radioamatöörit ry, OH1AA, vuosikokous torstaina 21.2.2019 klo 18.30 alkaen Sommelossa. Tervetuloa
 
Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry
Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry, OH2AP, vuosikokous pidetään tutussa paikassa Ollin, OH2OW, luona osoitteessa Torpantie 7, Järvenpää torstaina 28.2.2019 klo 18. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat.
 
 
* Kilpailu-uutisia *
Tänä viikonloppuna kilpaillaan BMD RTTY WW ja Hungarian DX Contest.
Ensi viikolla kilpaillaan tiistaina NAC 2,3 GHz + up.
Ensi viikonloppuna kilpaillaan CQ 160-Meter Contest, REF Contest, BARTG RTTY Sprint ja UBA DX Contest.
 
 
* Seuraava bulletiini *
Seuraava bulletiini luetaan viikon kuluttua, lauantaina 26.1. kello 15.00 Suomen aikaa tavanomaisilla bulletiinitaajuuksilla. Tiedote annetaan Lapualta, tunnuksella OH6SRAL.
Toimittaja/ Bulletiininikkari: Ronja Iso-Heiko
 

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media