Suomen Radioamatööriliiton toimiston tiedote 10/2019, 9.3.2019

Bulletiinitaajuudet ovat 3685 kHz ja 7070 kHz.
Bulletiinitaajuudet.

Suomen Radioamatööriliiton toimiston tiedote 10/2019, 9.3.2019
Tämä bulletiini luetaan lauantaina 9.3. klo 15.00 Suomen aikaa taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Tiedote annetaan Turusta, tunnuksella OH1T.
SISÄLTÖ
* Liiton Kevätpäivät Salossa 12-14.4.2019 *
* OHDXF:n DX & Contest-tapahtuma 5-7.4.2019 *
* Silent key *
* Kerhot tiedottavat *
* Kilpailu-uutisia *
* Seuraava bulletiini *
 
* Liiton Kevätpäivät Salossa 12.-14.4.2019 *
Suomen radioamatööriliiton Kevätpäivät järjestetään Salossa 12.-14.4.2019. Järjestelyistä vastaavana kerhona toimii Salon Radiokerho ry, OH1AD. Kevätpäivien pääasiallisena tapahtumapaikkana on Sokos Hotel Rikala Salon ydinkeskustassa. Rautatieasema ja linja-autoasema sijaitsevat noin 400 metrin päässä kokouspaikasta. Omalla autolla tuleville on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa Rikalan välittömässä  läheisyydessä. Rikalan tiloihin on esteetön kulku.
Majoituspaketit
Sokos Hotel Rikala on varannut huonekiintiön, joka on voimassa 22.3. asti. Varaukset puhelinnumerosta 02 7744 100, tunnuksella ”radioamatöörit”.
• yhden hengen huone 79 eur/vrk/huone
• kahden hengen huone 99 eur/vrk/huone
Ohjelma
Lauantaina klo 9.00 – 15.00 ohjelmassa on esitelmiä, tutustumisia ja toimikuntien kokoontumisia sekä valvottu kirpputori.
Salosta löytyy mielenkiintoista tekemistä koko perheelle.
SRAL:n ohjelmaa lauantaina:
• hallituksen kyselytunti kello 12.00
• Liiton kevätkokous klo 16.00
• toimiston tarvikemyynti
* QSL-korttien jättöpiste
Tarkemmat tiedot ohjelmasta löytyvät RA-lehden numerosta 02/2019.
Lounas
Lauantaina klo 12.00–14.00 on järjestetty buffetlounasruokailu Bar & Grillissä  Lounaalle on ehdottomasti ilmoittauduttava ennakkoon sähköpostiosoitteeseen  kevatpaivat ät oh1ad.fi. 2.4. mennessä. Lounaan hinta on 14,50 euroa / henkilö. Lounasliput lunastetaan ilmoittautumispisteestä. Huom! Maksuksi käy vain käteinen.
Ohjelmallinen iltajuhla
Illalla klo 19.00 alkaen järjestetään Rikalan Koulumestari–kabinetissa
ohjelmallinen Ham Dinner. Iltajuhlan ohjelmassa:
– ”Katajanmarjat Inakarin saarella”-matkakertomus, Martti, OH2BH
– ”Mies ja kitara”, trubaduuri Markus Niemi
– Rikalan Perinteinen pitopöytä, johon kuuluu runsas alkuruokapöytä,
pääruokana porsaan sisäfileetä Skånen perunoilla sekä kakkukahvit.
Pukukoodi: Smart casual. Iltajuhlan hinta on 35 euroa ja illalliskortti pitää lunastaa lauantaina kello 15.00 mennessä ilmoittautumispisteestä. Huom! Maksetaan käteisellä.
Sitovat ennakkoilmoittautumiset 2.4. mennessä liiton sivulla osoitteessa:
https://www.sral.fi/2019/01/25/kevatpaivat-salo2019/
Kevätpäivien tiedotusta voi seurata Salon Radiokerhon sivuilta oh1ad.fi, bulletiineista, RA-lehdestä sekä liiton sivuilta.
 
* OHDXF:n DX & Contest-tapahtuma 5-7.4.2019 *
Tule mukaan todelliselle Ham-risteilylle! Luvassa mielenkiintoisia juttuja ja kiinnostavia tarinoita, joita et muualla kuule, sekä hyvää ruokaa ja seuraa plus Viking Linen hieno palvelu.
Tämän vuoden DX- ja kilpailutapahtuman ohjelma on elänyt melkoisesti, mutta on nyt saanut muotonsa. Itse kokous pidetään laivalla sen ollessa Tukholmassa lauantaina 6.4. Kokous aloitetaan heti Tukholmasta tulevien päivävieraiden saavuttua.
Aamupäivällä olevan kilpailuosuuden teemana on WRTC, sekä Saksan viime vuoden tapahtuman jälkipuinti, että Italiassa järjestettävän vuoden 2022 tapahtuman esittely. Aamupäivän kilpailuteeman vetäjinä toimivat Dietmar Kasper, DL3DXX ja Veijo Kontas, OH6KN sekä Saksan hopeajoukkuesta Stefan von Baltz, DL1IAO, Ruotsin joukkueesta Ingemar Fogelberg, SM5AJV ja Gunnar Widell, SM3SGP ja Suomen joukkueesta Pasi Luoma-aho, OH6UM. Italian WRTC 2022 henkilö selviää lähiaikoina.
Iltapäivän DX-osuuden teemana on IOTA, ensimmäistä kertaa näiden kokousten historiassa. Osuuden vetää Martti Laine, OH2BH. Aluksi RSGB:stä omaksi organisaatioksi muuttuneen IOTA:n puheenjohtaja Roger Balister, G3KMA, esittelee perusteellisesti IOTA-ohjelman. Skandinavian IOTA-yhdyshenkilö Mel Carneheim, SM0MPV, selvittää tilannetta täällä pohjolassa, Gerben Menting, PG5M, kertoo yhdessä Martin kanssa uusimmasta IOTA-peditiosta OH10X EU-192 Inakarille ja Otava Tuomi, OH3OT, viimeisenä esityksenä nuorten tekemästä Märket-peditiosta OJ0C.
Toimi nopeasti, että pääset mukaan risteilylle. Varauksia otetaan vastaan 10.3. asti. Varauslinkki löytyy ohdxf:n kotisivuilta osoitteesta www.ohdxf.fi. Sivulta löytyy myös tarvittavat lisätiedot. Ohjelma on viimeksi päivitetty 1.3.2019.
Tapaamisiin laivalla! 73, Kari OH5TS, sihteeri, OHDXF
 
* Silent Key *
Toimiston tietoon on tullut amatööriveljemme Leonid Shevchukin, OH2HEN, poismeno.
Kunnioitamme Leonidin muistoa hetken hiljaisuudella.
 
 
 
* Kerhot tiedottavat *
 
Nuorten kerhoviikonloppu Lahdessa la-su 16.-17.3.2019
Lahden Radioamatöörikerho, OH3AC, järjestää nuorille tarkoitetun kerhoviikonlopun la-su 16.-17.3.2019. Tarkoitus on osoittaa ja kertoa, että radioamatööritoimintaa voi harrastaa monella tapaa. Ohjelmassa mm. tutustumista, ohjattua rakentelua, kilpailutyöskentelyä ja muuta mukavaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Eikä sinun ole pakko mitään edes tehdä, hengailukin on OK. Mahdollisuutena rakentaa Pixie 40m CW -lähetinvastaanotin tai omia rakennussarjoja. Työskentelemme myös rauhallista ja mukavaa ulkomaan kilpailua.
Toivomme nuoret mukaan viihtymään ja oppimaan. Voit tulla hetkeksi, muutamaksi tunniksi tai jäädä yöksi. Kerhon koulutustiloissa voi yöpyä ja järjestämme juotavaa ja syötävää. Lisätietoja antaa Saku, OH3BKL: oh3bkl ät oh3ac.fi.
 
Puulan Radio Club ry:n Otonpäivät 22.-26.3.2019
PRC:n perinteiset Otonpäivät vietetään Otto-asemalla perjantaista tiistaihin 22.-26.3.2019. Kerhon jäsenet aktivoivat OH4O aseman monella eri taajuudella ja modella. Rytty-sauna lämpiää polttopuita tehdessä. Ohjelmassa workkimisen ohella nokkakusoilua ja leppoisaa yhdessä oloa. Tervetuloa!
 
Vuosikokoukset
 
Radioamatööritekniikan seura ry
Radioamatööritekniikan seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään sunnuntaina 17.3.2019 klo 12:00 Padasjoen kunnantalolla osoitteessa Kellosalmentie 20. Varsinainen kokous alkaa klo 15:00. Tapahtumassa on voileipä- ja kahvitarjoilu sekä mielenkiintoisia esitelmiä. Lisätiedot: rats.fi.
 
Puulan Radio Club ry
Puulan Radio Club ry:n, OH4ACD, vuosikokous pidetään Otto-asemalla lauantaina 23.3.2019 klo 13.00. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvia ja pullaa! Tervetuloa! PRC:n hallitus.
 
Riihimäen Kolmoset ry
Riihimäen Kolmoset ry:n Kevätkokous pidetään 27.3.2019 kello 18:30 alkaen kerhotalolla Eprantie 25, Riihimäki. Esillä sääntömääräiset asiat. Tervetuloa, toivottaa OH3AD:n hallitus.
 
Kakkosten Kerho Ry
Kakkosten Kerho Ry:n, OH2AA, sääntömääräinen vuosikokous 26.3.2019 klo 18:00 alkaen Kerhon tiloissa osoitteessa Kiertotähdentie 6, 00740 Helsinki. Käsitellään kerhon sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat. Tarkemmat yhteystiedot: http://oh2aa.blogspot.com/p/yhteystiedot.html. Tervetuloa! OH2AA Hallitus.
 
Radiokerho OH1N ry
Radiokerho OH1N ry:n vuosikokous pidetään 27.3.2019 klo 16.00 alkaen Salo IoT Campuksella Joensuunkatu 7, Salo. Esillä sääntömääräiset vuosikokousasiat. Paikalla isäntänä toimii Matti Koskinen, OH1LWB. Tervetuloa!
 
Keski-Suomen Radioamatöörit ry
Tervetuloa Keski-Suomen Radioamatöörit ry:n kevätkokoukseen, joka pidetään torstaina 28. maaliskuuta 2019 kello 18:00 alkaen Jyväskylän Monitoimitalon kerhohuoneella(Kuntoportti 3). Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10 §:ssä kevätkokoukselle määrätyt asiat. Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä, 15 vuotta täyttäneellä nuorisojäsenellä, kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä äänioikeus. Tervetuloa! Hallitus.
 
* Kilpailu-uutisia *
Tänä viikonloppuna kilpaillaan EA PSK63 Contest.
Ensi viikolla kilpaillaan tiistaina NAC 432 MHz ja torstaina NAC 50 MHz.
Ensi viikonloppuna kilpaillaan BARTG HF RTTY Contest ja Russian DX Contest.
 
* Seuraava bulletiini *
Seuraava bulletiini luetaan viikon kuluttua, lauantaina 16.3. kello 15.00 Suomen aikaa taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Tiedote annetaan Lapualta tunnuksella OH6SRAL.
Toimittaja/ Bulletiininikkari: Ronja Iso-Heiko

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media

Vastaa