Kannatus Jorma Salorannan, OH2KI, valitsemiseksi SRAL:n puheenjohtajaksi

Me allekirjoittaneet, itsekin SRAL:n hallituksessa toimineet, tunnemme Jorma Salorannan OH2KI:n (OH3XZ) ansiot radioamatööritoiminnassa ja liittomme hallinnossa. Esimerkillisenä radioamatöörinä, hallitusjäsenenä, IARU toimijana tai toiminnanjohtajana Jorma ollut aina valmis auttamaan ja osallistumaan itse toimintaan. Jorman ansiot huomioon ottaen puollamme hänen ehdokkuuttaan SRAL:in puheenjohtajavaaleissa 2020, sekä tuemme häntä mahdollisen valinnan jälkeen SRAL:in edelleen rakentamisessa – meidän kaikkien omaksi yhteenliittymäksi ja etujemme puolustajaksi.
OH1EG, Merja Koivaara, hallituksen ex. pj
OH1VR, Seppo Sisättö, hallituksen ex. pj
OH2BCI, Raimo Lehto, hallituksen ex. pj
OH1TV, Pekka Ketonen, hallituksen ex. jäsen
OH2BH, Martti Laine, hallituksen ex. jäsen
OH2LRD, Marko Saarela, hallituksen ex. jäsen
OH3UU, Risto Lund, hallituksen ex. jäsen

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media