Talvikisan tulokset valmiit + SM-sarjan tilanne (päivitetty 24.2.)

SM-sarjan tilannetta päivitetty 24.2. siten, että single bandeilla workkineet sijoitetaan pätevyysluokan ja tehon mukaiseen SM-sarjan luokkaan siten kuin tulos edellyttää.

+++

HF SM-sarjan ensimmäinen osakilpailu Talvikisa järjestettiin tammikuun lopussa ensimmäistä kertaa. Uutuutena kilpailussa oli 160m bandi, joka aluksi aiheutti hieman hämmennystä, mutta lopulta asemat löysivät hyvin toisensa sekä 160 metrin että 80 metrin bandeilla.

OG6F workki itsensä triplamestariksi 80m single bandilla CW:llä, SSB:llä ja RTTY:llä ja OH2BU tuplamestariksi ison tehon yleisluokassa CW:llä ja SSB:llä. Muihin luokkavoittoihin ylsivät CW:llä OH3Z, OH8UV, OH9CGD sekä SSB:llä OH8KXK, OH6HLH, OG7DDR, OH2BRG ja OH1MH. Rytyllä luokkavoitot menivät asemille OH2PM, OH2KW, OH6HLH ja OH5FI.

Kaikkia osanottajia pyydetään tarkastamaan tuloksensa ja lähettämään mahdolliset huomautukset 24.2.2023 osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com. Sen jälkeen tulokset ovat lopulliset.

Toisessa liitteessä on esitetty SM-sarjan tilanne ensimmäisen osakilpailun jälkeen ja kolmannessa liitteessä muistutuksena SM-sarjan ohjelma ja säännöt.

73, Pusulan radistit OH9W ja SRAL kilpailutoimikunta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media