Liiton Syyspäivät Äänekoskella

Syyspäiväpaikkana kaupungintalo
Lauantaipäivän tapahtumapaikkana on Äänekosken kaupungintalo, Hallintokatu 4. Sisäänpääsymaksu on 10 euroa henkilöltä, perheenjäsenet ilman eri maksua. Tilaisuudessa on maksuvälineenä ainoastaan käteinen raha ja sopiva summa.
Ovet aukeavat lauantaina klo 9.00. Tilaisuuden avaa Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuononen. Päivän aikana kuullaan monenlaisia esitelmiä ja kokoonnutaan eri harrastajaryhmien tapaamisiin.
Lauantain ohjelmaa:

  • Hallituksen kyselytunti
  • Pekka Ketonen, OH1TV: Radioamatööritoimintaa
  • Erik Finskas, OH2LAK: Digitaalinen FinDMR-verkko ja muuta ajankohtaista toistinasiaa.
  • Vili Peippo, OH5GE: Baluunipaja. Rakenna QRO-tehoihin riittävä virtabaluuni.
  • Kim Östman, OH6KZP: Uutisia kilpailumaailmasta.

Syyskokous
Suomen Radioamatööriliiton sääntömääräinen syyskokous alkaa kello 15.00 kaupungintalon valtuustosalissa. Äänioikeus on SRAL:n jäsenillä, jotka ovat maksaneet viimeisimmän erääntyneen jäsenmaksunsa kokonaisuudessaan. Ilmoittautuminen kokoukseen alkaa klo 14.00.
Äänestys syyskokouspaikalla
Jos jäsen ei ole käyttänyt äänioikeuttaan postiäänestyksessä, hän voi äänestää syyskokouspaikalla, Äänekoskella, 19.11.2016 klo 12.30-14.30. Kokouspaikalla äänestävän tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä. Lisätietoja vaalisivuilta.
Radio Hami
Radio Hami kuvaa syyskokouksen ja hallituksen kyselytunnin.
Iltatilaisuus
Kokouksen jälkeen on mukava iltatilaisuus Hotelli Hirvessä. Illallisen hinta on noin 30 euroa. Noutopöytä. Lämminruokavaihtoehtoina kana tai kala. Ilmoittautumiset 10.11.2016 mennessä. Ilmoittaudu
Iltatilaisuuden jälkeen pidetään lauantai-illan hamijatkot Pub Markuksessa klo 22.00-03.00. MR Breathless vauhdittaa iltaa.
Kirpputori ja muuta ohjelmaa
Syyspäivillä on myös radio- ja elektroniikkalaitteiden kirpputori. Kirpputori on valvottu, joten tavaraa myyntiin tuovien ei tarvitse päivystää myyntipöydän ääressä. Kirpputorin isäntänä toimii Seppo, OH6FJA.
Voit osallistua paikan päällä arpajaisiin. Palkintona on radioamatöörilaitteita ja -tarvikkeita.
Syyspäivillä on mahdollista suorittaa radioamatööritutkinto tai sen osasuorituksia.
Ruokailu
Kokouspaikalta voi ostaa kahvia ja pullaa. Lounasruokailu Ravintola KoskenHelmi, Kauppakatu 11. Pihvilounas sis. vesi (B-oikeudet).
Sunnuntain ohjelmaa
Sunnuntaina on mahdollisuus tutustua Suomen Ilmavoimamuseoon, jossa on paljon erilaista nähtävää, myös ilmailuradiolaitteita ja tutkakalustoa. Sisäänpääsy museoon 4 euroa/hlö. Kahviosta on mahdollisuus ostaa monenlaista aiheeseen liittyvää rekvisiittaa. Museo on avoinna klo 10.00 alkaen. Museo sijaitsee osoitteessa Tikkakoskentie 125, 41160 Tikkakoski.
Sunnuntaina on luvassa myös harvinaisempaan kohteeseen tutustuminen. Tästä ei valitettavasti saa tiedottaa etukäteen. Lisätietoja ja varaukset ilmoittautumisen yhteydessä.
Majoitus
Avainhotellit-ketjuun kuuluva Hotelli Hirvi tarjoaa osallistujille 18.11.-20.11.2016 majoitusta seuraavin hinnoin: 1 hh 64 eur/vrk, 2 hh 78 eur/vrk, 3 hh 94 eur/vrk. Huoneiden hintaan sisältyvät runsas aamiainen ja iltasaunominen uimisineen. Majoitukset varataan suoraan hotellista. Muista mainita tilauksen yhteydessä SRAL, jotta saat alennetun hinnan. Hotelli on varannut riittävästi huoneita tapahtumaa varten. Kiintiö purkautuu kuukautta ennen tapahtumaa 18.10.2016. Sen jälkeenkin voi huoneita vielä varata, mikäli niitä on jäljellä.
Huonevaraukset:
Hotelli Hirvi
puhelin: (014) 520 121
sähköposti: hirvi ät avainhotellit piste äf ii
Muut tapahtumaan liittyvät tiedustelut: Juha Nurmisaari OH6X
puhelin: 045 852 6880
sähköposti: oh6x ät sral piste äf ii
Varmista aina päivitetty tieto OH6AK:n sivuilta.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media