Kansainvälisiä vieraita Helsingissä

Yhteiskuva
Yhteiskuvassa (vas.) Ole, LA2RR; Jussi, OH5LK; Hans, PB2T; Merja, OH1EG; Marko, OH8WM; Ulrich, DK4VW ja Murray, G6JYB.

Viestintävirastossa pidettiin viikolla 2 CEPT:n CPG PTD -ryhmän kokous, jossa valmisteltiin WRC-19-radiokonferenssin asioita. SRAL:n väki tapasi kokouksen osallistujia dinnerin merkeissä. Tässä epävirallisessa tapaamisessa keskusteltiin muun muassa yhteisistä tavoitteista.
Läsnä olivat IARU Region 1 HF-komitean (C4) puheenjohtaja Ulrich Müller, DK4VW; IARU:n varapuheenjohtaja Ole Garpestad, LA2RR; RSGB:n Spectrum Forumin puheenjohtaja Murray Niman, G6JYB; IARU Satellite Adviser Hans Blondeel Timmerman, PB2T; SRAL:n puheenjohtaja Merja Koivaara, OH1EG; SRAL:n VHF-manageri Jussi Liukkonen, OH5LK; SRAL:n IARU/NRAU-yhdyshenkilö Markku Toijala, OH2BQZ  ja SRAL:n hallituksen jäsen Marko Wirtanen, OH8WM.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media