Rompepäivä Hämeenlinnassa

Rompetta kirpputorilla.
Rompetta kirpputorilla.

Hämeenlinnan Radioamatöörit järjestää jälleen suositun avoimen radiorompepäivän sunnuntaina 13.8.2017. Tapahtuma pidetään Hämeenlinnassa OH3AA-kerhon toimipaikassa Hakapellontiellä. Romppeita myydään ja ostetaan klo 09.00–15.00 välisenä aikana.
Täällä on hyvä tilaisuus tavata tuttuja radioharrastajia, ostaa, myydä ja välittää radiotarvikkeita.
Alueella voi myydä kaikenlaista ja kaikenikäistä elektroniikkaa ja radiotarviketta joko auton takakontista, peräkärrystä tai pressujen päältä, maapohja on pääosin soraa. Katettua tilaa ei ole, joten sadekelillä omat sääsuojat tai katokset mukaan. Myyntipaikasta ei peritä maksua. Tavaroita ei saa jättää järjestäjän vastuulle.
Paikalle järjestetään ainakin virvoke- kahvi- ja makkaramyynti. Sisä-WC on käytettävissä.
Kerhon putkitesteri on myös käytettävissä ja testaaja paikalla, joten kävijöiden putkia voidaan testata. Muutama putki/kävijä, ei mitään suuria määriä.
Tervetuloa.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media