Lennokkitapahtuma Ilmatorjuntamuseolla


Laskuvarjohyppääjiä.
Laskuvarjoilla alas taivaalta.

Ilmatorjuntamuseolla Tuusulassa järjestetään lennokkiviikonloppu 26.-27.8.2017. Viikonlopun aikana OH2AP:n tiimi esittelee museolla radioamatööriharrastusta. Tapahtumassa on myös DX-kuuntelun esittelyä ja harrastekirpputori.
Lauantaina on ”ammattipäivä”, jonka ohjelmassa on klo 12.00 alkaen useita esitelmiä. Lisäksi sään salliessa järjestetään lennätysnäytöksiä ja demo aiheesta lennokkien havaitseminen ja torjunta Suomessa ja maailmalla. Kenttälounasta ja munkkeja on myynnissä. Museo on avoinna klo 11.00 alkaen. Halukkaille järjestetään opastettu kierros museossa.
Sunnuntaina 27.8. on ”harrastepäivä”. Museo on avoinna klo 11.00-17.00. Päivän aikana järjestetään lennokin lennättämistä simulaattorilla, pienoismallien rakentamisnäytöksiä, ohjusammuntaa simulaattorilla ja lennätysnäytöksiä sään salliessa.
Osanottomaksu on 5 euroa/päivä sisältäen museon pääsymaksun. Järjestelyjen vuoksi ilmoittautumiset lauantain tapahtumaan 22.8.2017 mennessä museolle sähköpostilla osoitteeseen itmuseo ät geemail piste kom tai puhelimella numeroon 040 314 3470. Kirpputorille tulevia myyjiä pyydetään pöytätilan varaamiseksi myös ilmoittautumaan 22.8.2017 mennessä.
Museon osoite on Klaavolantie 2, 04300 Tuusula.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media