Suomi 100 -kilpailun juhlava päätös – pääpalkinto nuorten käyttöön

Voittaja, puheenjohtaja ja radio.
Liiton puheenjohtaja Merja Koivaara, OH1EG ja Ari Vepsäläinen, OH6MW.

 

Suomi 100 -juhlakilpailun palkinnot jaettiin liiton toimistolla itsenäisyyspäivän jatkoilla 7.12. Kilpailun voitti ylivoimaisesti Ari, OH6MW, tuloksella 713 pistettä. Pääpalkintona oli Wintel Finland Oy:n lahjoittama Yaesu FT-891 -radio. Ari lahjoitti radion Hämeen seudun nuorten radioamatöörien käyttöön.

 

Kilpailussa toiseksi sijoittunut Matti, OH2NT, palkittiin UTEC Oy:n lahjoittamalla TYT 2 m/70 cm DMR-radiolla. Kilpailun kolmas, Ari, OH2ECG ja neljäs, Tom, OH2FRM, saivat palkinnoksi RXTX-Tuotteen lahjoittamat Wouxun KG-UV8D -käsiradiot.

 

Kiitos kaikille osallistujille sekä palkintojen lahjoittajille. Onnittelut voittajille.

 

Kilpailussa jaetaan myös muita palkintoja. Niille, jotka eivät olleet paikalla palkintojenjakotilaisuudessa, lähetetään palkinnot postitse.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media