Etsitään jäseniä Valmiustoimikuntaan ja maapuolustusaiheiseen toimikuntaan

Suomen Radioamatööriliitto ry

 
Liiton hallitus on suunnitellut saamansa esityksen pohjalta toimikuntien uudelleenjärjestelyä sekä Vapepa- ja Turvatoimikuntien yhdistämistä. Ratkaisuun on päädytty asiantuntijoiden kuulemisen jälkeen. Taustalla on myös liiton viime vuonna tekemä selvitys Vapepa- ja Turva-toiminnasta. Yhteenveto selvityksestä on tulossa Radioamatööri-lehteen 1/2018.
 
Vapepa- ja Turva-toimintaa varten muodostetaan yhteinen Valmiustoimikunta, jonka toimialaan kuuluu siviiliviranomaisten toiminnan tukeminen.
 
Sotilaalliseen maanpuolustukseen liittyvä radioamatööritoiminta, MPK-yhteistyö ja sotilasradioamatööritoiminta kootaan uuteen toimikuntaan, jolla ei ole vielä nimeä.
 
Hallitus pyytää 15.1. mennessä ehdotuksia jäseniksi näihin toimikuntiin. Sopivalla jäsenellä on toimialan osaamista, yhteistyökykyä ja intoa käyttää vapaa-aikaansa yhteisen asian edistämiseen. Jäsenen tulee olla myös SRAL:n jäsen. Ilmoita kiinnostuksestasi liiton toimistoon tai ilmianna kaverisi!
 
Yhteydenotot sähköpostitse osoitteella toimisto ät sral piste äf ii.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media