Liitolle uusi varapuheenjohtaja

Hallituksen jäsenet.
Hallitus 2018. Tuomas, OH3ERV (vas.); Tiina, OH8BBO; Vili, OH5GE; Marko, OH8WM; Manu, OH7UE; Pekka, OH2NCS ja Memma, OH1EG.

 
Suomen Radioamatööriliiton uusi hallitus kokoontui 18.1. järjestäytymiskokoukseen. Hallitus valitsi yksimielisesti varapuheenjohtajaksi Tuomas Taurialan, OH3ERV. Häntä ehdotti tehtävään edellinen varapuheenjohtaja Marko Wirtanen, OH8WM.
Hallituksen kokoonpano
Vanhoina jäseninä hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Merja Koivaara, OH1EG; Mauno Hirvonen, OH7UE; Tiina Kela, OH8BBO; Pekka Länsman, OH2NCS; Vili Peippo, OH5GE ja Marko Wirtanen, OH8WM. Uutena hallituksen jäsenenä aloitti vuoden alusta Tuomas Tauriala, OH3ERV.
Työvaliokunta
Hallitus voi liiton sääntöjen mukaan valita harkintansa mukaan työvaliokunnan, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi kaksi jäsentä. Työvaliokuntaan hallitus valitsi Merja Koivaaran, OH1EG; Tuomas Taurialan, OH3ERV ja Pekka Länsmanin, OH2NCS.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media