Avoimet radiosuunnistuksen PM-kilpailut

Kompassi ja kuulokkeet.
Radiosuunnistustarvikkeita.

 
Vuoden 2018 radiosuunnistuksen PM-kisojen järjestelyistä vastaa Suomen Radioamatööriliitto ry. yhdessä paikallisten radiokerhojen kanssa. Kilpailut pidetään Raaseporissa 3.–5.8.2018, perjantaista sunnuntaihin. Tapahtumapaikka on Urheiluopisto Kisakeskus. Kisakeskuksen osoite on Kullaanniemi 220, 10420 POHJANKURU.
 

Kilpailut

  • Perjantaina iltapäivällä sprintti 3,5 MHz
  • lauantaina aamupäivällä 144 MHz
  • sunnuntaina aamulla perinteinen 3,5 MHz.

Kilpailu käydään IARU Region 1 -sääntöihin perustuvien pohjoismaisten sääntöjen mukaan. Arvioitu kilpailumaksu on 75 euroa kolmesta kilpailusta ja lauantain illallisesta.
 

Majoitus

Kisakalliolla on tarjolla hostelli- ja hotellitason majoitusta. Varattavissa on myös rajoitettu määrä neljän hengen mökkejä. Lisätietoa majoituksesta löytyy Kisakeskuksen verkkosivuilta.
 

Ilmoittautuminen

Tapahtuman yhteyshenkilö on Keijo, OH2ETM. Kilpailuihin ilmoittaudutaan 15.6.2018 mennessä Keijo Lehtosaarelle. Sähköpostiosite on etunimi.sukunimi@nullgmail.com.
 

Kilpailusivusto

Kilpailujen verkkosivusto
 

Toimitsijoita etsitään radiosuunnistuksen PM-kisoihin

Nuoria etsitään toimitsijoiksi kilpailuihin. Toimitsijoiden tehtäviin kuuluu muun muassa rastilähettimien metsään vienti, lähtöjärjestyksen valvonta sekä maalissa kilpailuaikojen kirjaus. Nyt olisi hyvä tilaisuus saada oppia kokeneemmilta toimitsijoilta toimimalla yhteistyössä heidän kanssaan.
Toimitsijoille on varattu kuuden hengen mökki torstaista maanantaihin, 2.-6.8.
Lisätietoja saa Keijo Lehtosaarelta, OH2ETM, etunimi.sukunimi@nullgmail.com tai puhelin 050 5414 757.
 
Tervetuloa!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media