OH2AP:n syysleiri

Mittalaitteita kirpputorilla.
Leirillä on myös kirpputoripöytä. 
Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry:n, OH2AP, syysleiri pidetään lauantaina 15.9. Leiripaikka on edellisistä vuosista tuttu Metsäpirtti. Se sijaitsee Tuusulassa Rusutjärven rannalla. Osoite on Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi.
 
Leiri alkaa vanhaan tapaan antennien ja aseman pystytyksellä kello 9. Aamukahvia on tarjolla. Keittoateria syödään noin kello 12. Jussi, OH3ZQ, avaa leirin kello 13. Sen jälkeen alkaa ohjelmaosuus, jonka välillä pidetään kahvitauko.
 
Luvassa on tällä kertaa paljon monipuolista ohjelmaa. Keijo, OH2BOZ, kertoilee Etelä-Afrikan matkasta. Annen, OH2YL, aiheena on ”OH2YL:n DX-reissut – kevyesti suolattuna”. Anne tuo mukanaan myös ”reissunaisen vertikaalin” näytteeksi yksinkertaisesta antennikalustuksesta. Heikki Marttila kertoo rintamaradioista. Elias, OH2EP, tuo terveiset Märket-peditiolta.
 
Tänäkin vuonna OH2AP:n leirillä lisäjännitystä tuovat arpajaiset. Leirillä on myös kirpputoripöytä. Sauna on lämpimänä kello 17 alkaen. Loppuiltaa istutaan iltanuotiolla makkaraa paistaen.
 
Leirimaksu on 15 euroa ja pitää sisällään ohjelman, aterian, kahvit ja saunomisen. Tervetuloa.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media