Jari Jussila, OH2BU

Jari Jussila, OH2BU
Jari Jussila, OH2BU.

 
 
 
Olemme valinnan edessä. Jäsenistö päättää, onko Liiton johdossa radioamatöörikokemusta, -näkemystä ja -osaamista – myös johtamisosaamista?
Tarjoan mahdollisuuden valita puheenjohtajaksi tai hallitukseen henkilön, joka osaa taistella harrasteen puolesta viranomaisneuvotteluissa, julkisuudessa ja markkinoinnissa. Vain avoimmuudella ja läpinäkyvyydellä saamme vapaaehtoiset työskentelemään tehokkaasti kohti yhteistä tavoitetta.
Täytän myös Liiton väistyvän puheenjohtajan antamat valintakriteerit: ”Etsimme puheenjohtajaa, jolla on hallinto- ja talousasioiden osaamisen lisäksi ääretön kärsivällisyys ja norsuluokan paksunahkaisuus.”
Tulosta syntyy vain tekemällä. Toisten vielä suunnitellessa, olen yleensä saanut haasteen jo valmiiksi. Näin syntyi suosittu ”OH3AC”-koulutusmateriaali, jolla olen kouluttanut Lahdessa yli 300 radioamatööriä. Käytössä usealla kouluttavalla kerholla.
Meidän tulee ennakkoluulottomasti etsiä uusia kohderyhmiä ja tehdä yhteistyötä oppilaitosten, kansalaisjärjestöjen, partion, turvaviranomaisten, maanpuolustusjärjestöjen ym. kanssa. Lahdessa olemme juuri näin tekemällä kolminkertaistaneet jäsenmäärän. Kohta alkaakin jo 10. MPK:n radioamatöörikurssi.
Uskon, että Helsingin Sanomien antama, vuosikausiin paras PR-julkisuus Tapio Lehtisen, OH6UBZ/mm; maailmanympäripurjehduksesta tulee satamaan mannaa laariimme uusina kiinnostuneina.
Olen edelleen lapsellisen utelias ja innostunut kaikesta uudesta, myös digimodeista. Tärkeimmät kusot syntyvät kuitenkin sähkötyksellä.
Sain sähköpostia arvostamaltani OT-hamilta:
”Kiva nähdä, ettet ole luovuttanut ja olet ehdokkaana vaaleissa. Kun sinut toivottavasti valitaan, toivon että aloitat liiton yhtenäistämisen. Yhtenäisyys syntyy ei synny syyttelemällä eikä puolustelemalla, vaan työllä.
Mielestäni olet tehnyt aina hyvää työtä harrastuksemme hyväksi. Ihailen energiaasi ja puurtamistasi. Menestystä vaaleissa!”

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media