Ulkoministeriöltä laitelahjoitus kerhojen valmiustoimintaan

Mies kantaa laatikoita.
Ulkoministeriö lahjoitti  käytöstä poistettuja radiolaitteita ym. tarvikkeita Suomen Radioamatööriliitolle syyskuussa 2018. Lahjoituslaitteet jaetaan ensisijaisesti liiton jäsenkerhojen valmiustoimintaan. Tästä voit tutustua päivittyvään laitelistaan.
Tavarat lajiteltiin ja inventoitiin talkoovoimin. SRAL kiittää lahjoituksesta.
Mikäli kerhosi on kiinnostunut tarjolla olevista laitteista, anomukseen voi laittaa OH6MWQ:lle. Omakutsu toimii. Hakemus on vapaamuotoinen, mutta siitä on käytävä ilmi, mikä kerho on hakijana, mitä laitteita hakemus koskee ja miten laitteita on tarkoitus hyödyntää valmiustoiminnassa.
Lahjoituksen ehtona on, että kerho raportoi lahjoituksen saatuaan laitteiden käytöstä. HF-rigit annetaan ensisijaisesti digimode/Winlink-käyttöön niin, että asemalle pitää olla automaattiaseman lupa, 24/7 käyttö ja nettiyhteys. Asema on oltava pystyssä vuoden sisällä lahjoituksesta.
Kaluston jakelua koordinoi Valmiustoimikunta, ja viime kädessä lahjoitukset hyväksyy hallitus. Toiveena on, että lahjoituslaitteet saataisiin jakoon jo Syyspäivillä 16.-17.11.2018 , joten kiinnostuneet toimikoot ripeästi!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media