Suomen Radioamatööriliiton toimiston tiedote 4/2019, 26.1.2019

Bulletiinitaajuudet ovat 3685 kHz ja 7070 kHz.
Bulletiinitaajuudet.

Tämä bulletiini luetaan lauantaina 26.1. klo 15.00 Suomen aikaa taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Lapualta, tunnuksella OH6SRAL.
SISÄLTÖ
* Kevätpäivät Salossa 12.-14.4.2019 *
* Jäsenten esitykset kevätkokoukselle *
* Toimisto tiedottaa *
* OHFF tiedottaa uusista alueista*
* Kerhot tiedottavat *
* Kilpailu-uutisia *
* Seuraava bulletiini *
 
* Kevätpäivät Salossa 12.-14.4.2019 *
Salon Radiokerho ry, OH1AD, järjestää tämän vuoden SRAL:n kevätpäivät Salossa.
Kevätpäivien pääasiallisena tapahtumapaikkana on Sokos Hotel Rikala, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Salon ydinkeskustassa. Julkisilla kulkuneuvoilla on helppo tulla paikalle, sillä rautatieasema ja linja-autoasema sijaitsevat noin 400 metrin päässä kokouspaikasta. Omalla autolla tuleville on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa Rikalan välittömässä läheisyydessä.
Lauantaina 13.4. ohjelmassa on liiton kevätkokous klo 16.00 sekä mielenkiintoisia esitelmiä. Kevätpäivien ohjelmaan sisältyy myös muun muassa tutustumiskäyntejä, perinteinen kirpputori sekä ohjelmallinen iltajuhla. Paikalla on myös Liiton tarvikemyynti. Oheisohjelmaa on luvassa koko viikonlopuksi. Salosta löytyy mielenkiintoista tekemistä myös perheenjäsenille.
Kevätpäivien ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin tulevissa bulletiineissa, liiton nettisivuilla sekä Salon Radiokerhon nettisivuilla.
Huomio liiton toimikuntien puheenjohtajat ja managerit! Mikäli haluatte sisällyttää kevätpäivien ohjelmaan oman toimikuntanne kokoontumisen tai muuta ohjelmaa omaan toiminta-alueeseenne liittyen, niin ottakaa yhteys mahdollisimman pian Kevätpäivien 2019-ohjelmavastaavaan Memmaan, OH1EG, sähköpostitse oh1eg ät sral.fi.
 
* Jäsenten esitykset kevätkokoukselle *
Jäsenten kevätkokoukselle tekemät kirjalliset esitykset on toimitettava perusteluineen ja allekirjoituksineen hallitukselle viimeistään kaksi kuukautta ennen kevätkokousta eli 13.2.2019 klo 16.00 mennessä. Esityksen on oltava vähintään kymmenen jäsenen allekirjoittama. Esitykset lähetetään osoitteeseen SRAL ry, Hallitus, PL 44, 00441 HELSINKI.
 
* OHFF tiedottaa uusista alueista*
Suomeen on saatu vuodenvaihteessa haettavaksi 200 uutta OHFF Flora&Fauna kohdetta, jotka ovat kaikkien radioharrastajien käytössä. Kaikkiaan maastamme löytyy liki 800 OHFF-kohdetta. Erilaisia alueita löytyy moneen lähtöön kuten mobileworkintaan ja veneilijöille sekä myös retkeilyyn soveltuvia paikkoja.
OHFF:n porukka haastaakin niin uudet kuin vanhat harrastajat mukaan kokeilemaan miltä puskaworkkiminen tuntuu – joko hunttereina puskia metsästäen tai retkeilemällä kohteeseen. Pidä hauskaa ja nauti pileupista!, kannustaa OHFF. Viime vuosi oli aktiivisuudessaan kaikkien aikojen ennätysvuosi ja samaa odotetaan kuluvastakin vuodesta.
 
* Toimisto tiedottaa *
Jäsenmaksut
Jäsenmaksut lähetään sähköpostitse, tai toiveen mukaisesti kirjepostina, tällä ja ensi viikolla. Huomaathan, että kirjepostin perille tulo voi kestää. Jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai toivot muutosta lähetystapaan, ilmoitathan toimistolle.
 
ARRL:n kirjat
Onko mielessäsi jokin tietty ARRL:n kirja, jonka haluaisit tilata heidän valikoimastaan? Toimistolle ollaan tilaamassa uusia ARRL:n kirjoja tammikuun aikana, joten nyt on hyvä tilaisuus toiveille. Viestiä vain toimiston suuntaan. ARRL:n valikoima löytyy ARRL:n sivuilta.
 
* Kerhot tiedottavat*
 
Radioamatöörikurssit
OH1AA:n kurssi Sommelossa
Turun Radioamatöörit ry, OH1AA, järjestää radioamatöörikurssin perusluokan tutkintoa varten. Kurssi alkaa keskiviikkona 6.2.2019. Paikkana on Sommelon Kerhotila, osoitteessa Sommelontie 61. Kurssi-illat ovat keskiviikkoisin klo 18.00-20.00. Kurssi sisältää 11 iltaa ja on hinnaltaan 50 euroa. Tähän sisältyy opiskelumateriaali.
Kurssille ilmoittautuminen ja lisätiedot: Jouni Anttila, p. 040 771 0 neljä kaksi nolla tai sähköpostilla oh1coATsral.fi. Tervetuloa!
 
OH2AP:n kurssi Järvenpäässä
Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry, OH2AP, järjestää radioamatööritutkintoon valmistavan kurssin. Kurssi alkaa maanantaina 25.2. klo 18.00. Kurssipaikka on Radiokerhon tila Järvenpään Seuratalolla, osoitteessa Kartanontie 20. Kurssimaksu on oppimateriaalin hinta 30 euroa, johon sisältyy myös kerhon jäsenmaksu.
Paikalle saa tulla ihan vain tutustumismielelläkin, tervetuloa! Lisätietoja löytyy OH2AP:n kerhon sivuilta.
 
Vuosikokoukset
Teljän Radioamatöörit ry
Teljän Radioamatöörit ry:n (OH1AF – OH1AB – OH1F) vuosikokous pidetään keskiviikkona 30.1.2019 klo 19.00 kerholla Viasvedellä (Vanha Raumantie 705, 28660 PORI). Esillä sääntöjen määräämät vuosikokousasiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
 
Hämeenlinnan Radioamatöörit ry
Hämeenlinnan Radioamatöörit ry, OH3AA, sääntömääräinen vuosikokous järjestetään kerhotalolla osoitteessa Hakapellontie 95, 4.2.2019 klo 18 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Paikalla kaffetta ja pullaa, terveisin Johtokunta.
 
Laivaston Radioamatöörit ry
Laivaston Radioamatöörit ry:n, OH1AJ, sääntömääräinen vuosikokous pidetään kerholla tiistaina 12.2.2019 klo 18.30. (os. Puosuntie 2, 20240 Turku). Kahvitarjoilu.
 
Turun Radioamatöörit ry
Turun Radioamatöörit ry, OH1AA, vuosikokous torstaina 21.2.2019 klo 18.30 alkaen Sommelossa. Tervetuloa
 
Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry
Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry, OH2AP, vuosikokous pidetään tutussa paikassa Ollin, OH2OW, luona osoitteessa Torpantie 7, Järvenpää torstaina 28.2.2019 klo 18. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat.
 
* Kilpailu-uutisia *
Tänä viikonloppuna kilpaillaan CQ 160-Meter Contest, REF Contest, BARTG RTTY Sprint ja UBA DX Contest.
Ensi viikonloppuna kilpaillaan Mexico RTTY sekä SRAL:n Peruskisa 80m.
Vuoden 2018 SM-sarjan tulokset löytyvät nyt Liiton nettisivuilta.
 
* Seuraava bulletiini *
Seuraava bulletiini luetaan viikon kuluttua, lauantaina 2.2. kello 15.00 Suomen aikaa taajuudella 7070 kHz. Tiedote annetaan Viitasaarelta, tunnuksella OH6NVC.
Toimittaja/ Bulletiininikkari: Ronja Iso-Heiko
 

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media

Vastaa