Nordics On The Air Finland 2019


 
Nordics On The Air 19.-22.4.2019
Tänä vuonna pohjoismaisten nuorten oma leiri Nordics On The Air eli NOTA  järjestetään Suomessa, Leirisalossa Kemiönsaarella, pääsiäisenä 19.-22.4.2019. Kutsumme kaikki pohjoismaiset nuoret radioamatöörit ja harrasteesta kiinnostuneet mukaan hauskaan viikonloppuun täynnä radioaiheista ohjelmaa, uusia ja vanhoja kavereita ja paljon hauskaa yhdessäoloa! Koska kyseessä on YOTA:n paikallinen leiri, leirille saapuu osallistujia myös Pohjoismaiden ulkopuolelta.
 
Mitä?
NOTAn pääteemana on tutustua muihin pohjoismaisiin radionuoriin, mutta myös ohjelmaa on luvassa. Ohjelmassa on ainakin YOTA-leireiltäkin tuttu “Intercultural Evening”, aloittelijoille sopivaa kettujahtia, saunomista ja tietysti workkimista OH2YOTA-asemalta.
 
Missä?
Leiri järjestetään Salossa, Leirisalon kodikkaassa ja luonnonläheisessä leirikeskuksessa. Alueella on erillinen majoitusrakennus, keittiö- ja ohjelmatilat sekä sauna järven rannalla. Leirille järjestetään bussikuljetus ainakin Helsingistä ja Salosta.
 
Kenelle?
Koska NOTA on leiri nuorilta nuorille, sinun ei tarvitse olla vielä radioamatööri. Kaikkien osallistujien tulee kuitenkin olla SRAL:n (tai oman maansa liiton) jäseniä, joten jos et ole vielä jäsen, nyt on oiva aika liittyä! Osallistujien määrä on rajattu, joten priorisoimme tarvittaessa alle 26-vuotiaita sekä YOTA- ja NOTA-leireille uusia kävijöitä.
 
Leirimaksu ja ilmoittautuminen
Leirimaksu NOTAlla on 20 € kattaen ateriat, majoituksen ja matkakulut. Ilmoittautuminen on auki 24.2. asti.
Ilmoittautumiseen
Lisää infoa lähetämme osallistujille ilmoittautumisen sulkeuduttua. Jos vielä heräsi kysyttävää, ota yhteyttä järjestäjiin osoitteella nota@nullham-yota.com.
 
Nähdään huhtikuussa Leirisalossa!
73
Nuorisotiimi
 
For English version go to www.ham-yota.com/nota

 

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media