Tule lukemaan bulletiinia!

Uusi 40 metrin bulletiinitaajuus

Bulletiini kaipaa lisää lukijoita eri kerhoista. Lukijalla olisi hyvä olla valmius lähettää bulletiini yhtä aikaa 80 ja 40 m:llä, mutta tämä ei ole pakollista. Bulletiiniluvusta maksetaan korvausta lukijan määrittämälle kerholle.
Bulletiinin voi hyvin lukea vain muutaman kerran vuodessa tai vaikkapa kuukausittain. Lukijoita etsitään myös myöhemmin DMR-verkossa aloitettavaan bulletiiniin. Lisätietoja toimistolta, toimisto ät sral.fi tai 09 562 5973.

Kom med och läs bulletinen!

Bulletinen saknar fler läsare av den finskspråkiga bulletinen från olika klubbar. Läsaren bör ha beredskap att samtidigt läsa bulletinen på 80 och 40 meter. För läsande av bulletin betalas ersättning till den klubb läsaren fastställer. Bulletinen kan väl läsas ett par gånger i året eller exempelvis månatligen. Läsare söks även för bulletin som börjar i DMR-nätverket. Mer uppgifter från kansliet, toimisto ät sral.fi eller 09 562 5973.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media