Ehdokasesittely – Veli-Matti Pappinen, OH7JEV

Veli-Matti Pappinen, OH7JEV.

Olen Veli-Matti Pappinen (OH7JEV), 39-vuotias espoolainen radioamatööri. Ensimmäisen radioamatööriluvan sain vuonna 1994. Työskentelen huoltoteknikkona korjaten teollisuuselektroniikkaa. Lähdin mukaan hallitusvaaliin tekniikkapohjaisella teemalla. Radioamatööritoiminta kun on pohjimmiltaan tekniikan parissa touhuamista keksien ja kokeillen kaikenlaista.
Seurattuani radioamatöörikerhotoimintaa ja hacklab-toimintaa PK-seudulla näen tekniikan olevan se ykkösjuttu mikä yhdistää harrastajia. Tuosta harrastajaryhmästä löytyykin ne potentiaaliset uudet radioamatöörit.
Radiokerhoaktiivina olen pyrkinyt yhdessä muiden harrastajien kanssa luomaan puitteet radioamatööritoiminnan harrastamiselle. Liittotasolla tarkoitus on tehdä samaa, mutta isommalla vaihteella. Tärkeänä tehtävänä pidän taajuuksiemme edunvalvontaa, jota liitto onkin hyvin hoitanut.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media