Suomen Radioamatööriliiton toimiston tiedote 2/2020, 11.1.2020

Bulletiinitaajuudet ovat 3685 kHz ja 7070 kHz.
Bulletiinitaajuudet.

Tämä bulletiini luetaan lauantaina 11.1. klo 15.00 Suomen aikaa kelien mukaan taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Turusta tunnuksella OH1T.
 
SISÄLTÖ
* Kevätpäivien järjestelyoikeuksien hakemuksia pyydetään 15.1. mennessä *
* Kevään ensimmäinen hallituksen kyselytunti pidetään 1.2. *
* Osallistu markkinointikyselyyn *
* Haussa digimodeohjaaja *
* Toimisto tiedottaa *
* Sotilasradiopäivä 2020 *
* Kerhot tiedottavat *
* Kilpailu-uutisia *
* Seuraava bulletiini *
 
* Kevätpäivien järjestelyoikeuksien hakemuksia pyydetään 15.1. mennessä *
Kerhot voivat nyt hakea Kevätpäivien 2020 järjestelyoikeuksia. Kevätpäivien alustava ajankohta on viikonloppuna 17.-19.4. Kevätpäivien yhteydessä pidetään liiton sääntömääräinen kevätkokous. Lauantaina 18.4. vietetään myös Kansainvälistä radioamatööripäivää.
Tapahtuma voi olla yksipäiväinen tai koko viikonlopun pituinen. Esitelmäohjelman voi tapahtuman järjestäjä koostaa itse.
Hakemuksia Kevätpäivien järjestelyoikeuksista pyydetään toimitettavan 15.1. mennessä. Hakemukset lähetetään osoitteella toimisto ät sral piste äf ii.
 
* Kevään ensimmäinen hallituksen kyselytunti pidetään 1.2. *
Kevään ensimmäinen hallituksen kyselytunti pidetään helmikuun ensimmäisenä lauantaina, 1.2.2020. Hallituksen kyselytuntia ei pidetä tammikuussa.
 
* Osallistu markkinointikyselyyn *
Markkinointitiimi ja nuorisotiimi toteuttavat kyselyä markkinointimateriaalin tarpeesta, ja kokoavat sen perusteella markkinointimateriaalipankin. Tavoitteena on luoda esimerkiksi messu- ja kouluesittelyjä varten valmiita materiaaleja, joita kerhot ja yksityishenkilöt voivat hyödyntää erilaisissa edustus- ja esittelytilaisuuksissa. Vastauksia toivotaan sekä kerhoilta että yksityishenkilöiltä.
Kysely aukeaa tällä linkillä: www.bit.ly/SRALmarkkinointi.
Ruotsinkielinen kysely löytyy tällä linkillä: www.bit.ly/SRALmarknadsforing.
Kiitos jo etukäteen osallistumisesta!
 
* Haussa digimodeohjaaja *
Sinustako dimodeohjaaja? Digimodeohjaaja tärkein tehtävä on opastaa jäsenistöä digimodeasioissa. Tämän lisäksi tehtäviin voi mielenkiinnon mukaan kuulua digimodejen kehittymisen ja käytön seuraaminen kansainvälisesti ja digimode-aiheisten juttujen toimittaminen RA-lehteen. Lisätietoja toimistolta.
 
* Toimisto tiedottaa *
 
Yhteystietomuutokset
Olethan muistanut ilmoittaa käytössä olevan sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriin? Sähköpostiosoitteen sekä muut yhteystietojen muutokset ilmoitat kätevimmin sähköpostitse, toimisto ät sral.fi tai puhelimitse 09 562 5973. Kiitos!
 
Jäsenmaksut vuodelle 2020
Jäsenmaksut lähetetään helmikuun alkupuolella.
 
Toimiston aukioloajat muuttuivat
Toimiston aukioloajat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 12-16, keskiviikkoisin klo 12-18 ja perjantaisin klo 12-14. Aikataulumuutoksilla pyritään palvelemaan joustavammin myös virka-aikojen ulkopuolella asioivia jäseniä. Toimiston kanssa voi myös etukäteen sopia käyntiajan esimerkiksi aamupäivään.
 
* Sotilasradiopäivä 2020 *
Sotilasradiopäivä 2020 pidetään lauantaina 25.4.2020 klo 10.00-14.00 Kouvola-talossa, osoitteessa Varuskuntakatu 11, Kouvola. Ohjelmassa on seuraavat luennot: Tapio Teittinen ”Lapin sodan tietoverkot”, Kari Pentti ”Radiotiedustelu jääkäreistä suojeluskuntaan” sekä Ohto Manninen ja Lauri Lehtonen ”Stella Polariksen perintö”. Esitelmien jälkeen ohjelmassa on tutustuminen Kouvolan Sotilasradiomuseoon. Tilaisuus on avoinna kaikille. Osallistumismaksu 10 € (vain käteismaksu) sisältää väliaikatarjoilun.
Ilmoittautuminen sähköpostilla: museo ät putkiradiomuseo.fi. Ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta sitä tarvitaan väliaikatarjoilun mitoitukseen.
Tervetuloa, toivottaa Kouvolan Sotilasradiomuseo ja Kymen Viestikilta ry.
 
* Kerhot tiedottavat *
 
Radioamatöörikursseja
Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry OH2AP
OH2AP järjestää talvella perusluokan tutkintoon tähtäävän viikonloppu-intensiivikurssin niille, joiden ajankäyttöä viikolla rajoittaa ansio- tai koulutyö. Kolmessa viikonlopussa (25.-26.1., 15.-16.2., 29.2.-1.3.) käydään läpi K- ja T1-moduulit. Kurssipäivät ovat kestoltaan kukin 6 h. Kurssin lopuksi voi osallistua tutkintoon. Ilmoittautuminen kerhon s-postiin: oh2ap ‘at’ sral.fi.
 
Tampereen Radioamatöörit ry OH3NE
Tampereen Radioamatöörit ry OH3NE järjestää perusluokan tutkintoon tähtäävän kurssin keväällä 2020. Kurssin hinta on 10 €. Jos olet kiinnostunut tulemaan kurssille, ota yhteyttä OH3NE:n hallitukseen hallitus ät oh3ne piste fi.
 
Vuosikokouksia
Teljän radioamatöörit ry:n OH1AF/OH1AB/OH1F
Teljän radioamatöörit ry:n vuosikokous pidetään ke 29.1.2020 klo 19.00 kerholla (Vanha Raumantie 705, 28660 PORI). Esillä sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
 
 
* Kilpailu-uutisia *
Tänä viikonloppuna kilpaillaan NRAU-Baltic Contest.
Ensi viikolla kilpaillaan tiistaina NAC 432 MHz ja torstaina NAC 70 MHz.
Seuraavana viikonloppuna kilpaillaan Hungarian DX Contest.
 
 
* Seuraava bulletiini *
Seuraava bulletiini luetaan viikon kuluttua lauantaina 18.1. kello 15.00 Suomen aikaa kelien mukaan taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Turusta tunnuksella OH1T.
 
Toimittaja/ Bulletiininikkari: Ronja Iso-Heiko
 
 

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media