NOTA 2020 -leiri Norjassa pääsiäisenä /NOTA 2020-läger i Norge under påsken

NOTA-leiri tulee taas! Tässä norjalaisten järjestäjien kutsu, josta löydät kaiken tarvittavan tiedon.
Jokavuotinen nuorille suunnattu radioamatöörileiri Nordics On The Air järjestetään Norjassa pääsiäisen aikana: 10.-13.4.2020. Kutsumme kaikki pohjoismaalaiset nuoret osallistumaan viikonlopun kestävälle leirille, joka on täynnä radioihin liittyviä aktiviteetteja, uusien ystävien tapaamista ja hauskan pitämistä! Koska kyseessä on alueellinen YOTA-leiri (YOTA sub-regional camp), olemme varanneet muutaman paikan osallistujille myös Pohjoismaiden ulkopuolelta!
Mitä on ohjelmassa?
Ohjelma on keskittynyt radioamatööritoiminnan ympärille ja se sisältää harrastuksen esittelemistä tulokkaille kuten myös vaativampia harjoituksia kokeneemmille amatööreille. Lisäksi on mahdollisuus pitää yhteyksiä LA1YOTA asemalta. Ohjelmaan kuuluu myös intercultural evening – yksi rakastetuimmista aktiviteeteista, joka tunnetaan aiemmista Youngsters On The Air -tapahtumista. Haluatko kehittää tietämystäsi harrastuksesta? Tai pitää yhteyksiä LA1YOTA asemalta? Jos tuo kuulostaa kiinnostavalta, me kannustamme liittymään joukkoomme!
Missä?
Tapahtuma järjestetään Camp Killingenissä, Killingholmenissa, saarella Oslosta lounaaseen päin. Leirialue on saaren eteläosassa, jossa olemme lähinnä keskenämme luonnon ympäröimänä. 
Me haluamme sinun tulevan!
NOTA on leiri nuorilta nuorille. Te kaikki olette tervetulleita. Jos tämä on sinun ensimmäinen leirisi tai jos et ole koskaan aiemmin ollut NOTA-leirillä tai muulla alueellisella YOTA-leirillä, niin sinua kannustamme erityisesti hakemaan! Sinulla ei ole pakko olla radioamatöörin pätevyyttä, kunhan olet innostunut harrastuksesta! Tämän leirin tavoite on aktivoida nuoria Pohjoismaiden alueelta. Huomaa, että laitamme etusijalle ne osallistujat, jotka ovat alle 26-vuotiaita.
Hakeminen oman IARU jäsenliittosi kautta
Hakemuksesi osallistumista varten pitää mennä oman maasi jäsenliiton kautta (meillä siis SRAL). Hakemuksia hyväksytään aikavälillä 9.1.-9.2.2020. Paikkoja on rajoitetusti, joten kehotamme ottamaan pian yhteyttä Nuorisotiimiin, jos harkitset lähtemistä! Mikäli et ole vielä liiton jäsen, nyt olisi hyvä hetki liittyä! Hakemukset sähköpostilla nuoriso@nullsral.fi
Maksut ja lisätietoa
Leirille osallistumismaksu on 20 euroa / 200 Norjan kruunua sisältäen kaikki ruuat ja majoituksen. SRAL tukee Suomen tiimiä matkakustannuksissa. Suomen tiimille järjestetään yhteiskyyti leirille.
 
Lisää tietoa lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos sinulla jäi vielä kysyttävää, ota yhteyttä leirin järjestäjiin osoitteeseen nota@nullnrrl.no tai Nuorisotiimiin nuoriso@nullsral.fi
Aiheesta lisää: ham-yota.com/nota2020 ja somessa!
Stay tuned!
73, toivomme, että näemme teidät kaikki huhtikuussa!
The Nordics On The Air -leirin järjestäjät


NOTA-lägret hålls åter! Läs här inbjudan från de norska arrangörerna. I den hittar du all behövlig information.
Det årliga radioamatörlägret Nordics on the Air, som riktar sig till unga, anordnas i Norge under påsken: 10-13.4.2020. Vi kallar alla nordiska unga att delta i veckoslutslägret, som är fyllt av radiorelaterade aktiviteter, att träffa nya vänner och att ha det mysigt! Eftersom det är ett regionalt YOTA-läger (YOTA sub-regional camp) har vi reserverat några platser också för deltagare utanför de nordiska länderna.
Vad står på programmet?
Programmet fokuserar på amatörradioverksamhet och innehåller presentationer av hobbyn för nybörjare och även mera krävande övningar för mera erfarna amatörer. Det finns också möjlighet att hålla kontakter från stationen LA1YOTA. Det anordnas även en intercultural evening – ett av de mest uppskattade inslagen, känt från tidigare Youngsters on the Air-evenemang. Vill du utveckla dina kunskaper om hobbyn? Eller hålla kontakter från LA1YOTA? Om det låter intressant uppmanar vi dig att komma med!
Var?
Evenemanget hålls på Camp Killingen, på ön Killingholmen sydväst från Oslo. Lägerområdet ligger naturskönt i den södra delen av ön.
Vi hoppas att du kommer!
NOTA är ett läger gjort av unga för unga. Ni är alla välkomna. Om det här är ditt första läger eller om du aldrig tidigare varit med på ett NOTA-läger eller på något annat regionalt YOTA-läger, uppmanar vi särskilt dig att ansöka till lägret! Du behöver inte vara behörig radioamatör, det räcker att du är intresserad av hobbyn! Målet med lägret är att aktivera unga i Norden. Observera att vi ger förtur till deltagare under 26 år.
Ansök via ditt eget IARU-medlemsförbund
Ansökan till lägret går via ditt eget lands medlemsförbund (hos oss alltså SRAL). Ansökningstiden är 9.1-9.2.2020. Antalet platser är begränsat så vi uppmanar dig att snabbt ta kontakt med Ungdomsteamet ifall du vill delta. Om du inte ännu är medlem i förbundet är det här rätt tid att ansluta dig. Ansökningarna till lägret sänds till nuoriso@nullsral.fi .
Avgifter och tilläggsinformation
Lägrets deltagaravgift är 20 euro / 200 norska kronor, vilket inkluderar kost och logi. SRAL understöder teamet med resekostnaderna.
Tilläggsinformation sänds till deltagarna efter att anmälningstiden gått ut. Om du har frågor, kontakta lägerarrangören på adressen nota@nullnrrl.no eller Ungdomsteamet på adressen nuoriso@nullsral.fi .
Läs mera på ham-yota.com/nota2020 och i de sociala medierna!
Stay tuned!
73, vi hoppas träffa er alla i april!
Arrangörerna för lägret Nordics On The Air

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media